Days Gone is een bestseller op Steam

Pc-gamers hebben blijkbaar gewacht op hun kans om Days Gone te bekijken. Het biker-zombiespel is nu Stoom-bestsellerZijn outperformance ten opzichte van Mass Effect, Resident Evil Village en de langverwachte aankomende wedstrijd.

De open-world game van Bend Studio zorgde ervoor dat de Mass Effect Legendary Edition-periode bovenaan kort was. De opnieuw ontworpen ruimtegames van BioWare dalen naar de tweede plaats na slechts een week op nummer één. Resident Evil Village, een van de andere grote releases deze maand, heeft twee centra verplaatst, van de tweede naar de vierde. Hit Co-op It Takes Two lijkt eindelijk op weg te zijn, na meer dan twee maanden op de kaart, zesde tot negende.

Experiment 101’s Biomutant, het actie-avonturenspel waar Dustin Bailey van genoot in zijn preview, debuteerde op nummer drie voor de lancering, en Subnautica: Below Zero slaagde erin om naar de vijfde plaats te glijden, iets meer dan een week na de release. Red Dead Redemption 2 staat stabiel op de zesde plaats, voorlopig met korting, en The Witcher 3 staat op de achtste plaats, ook met korting, maar met een 80% steiler tarief.

Ten slotte stond Cyberpunk 2077 van CD Projekt Red op de 10e plaats. Misschien doet een korting van 20% het, of misschien heeft de wetenschap dat Victor een van de rijkste mensen ter wereld is, gamers ermee aangespoord, en wie weet. Hoe het ook zij, het brengt nog steeds mensen.

Ian Boudreau had veel leuke dingen te zeggen over Days Gone in zijn recensie van de pc-outlet, waarin hij schreef: “Hij is uitgegroeid tot iets speciaals met geweldige publieksgevechten, zijn ambitieuze reikwijdte en zijn warm geschreven karakters.” U kunt de systeemvereisten van Days Gone snel bekijken als u ervoor zorgt dat uw apparaat het aankan.

READ  Bouw uw droomskigebied in de Snowtopia van morgen

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Days Gone Bestseller on Steam”, “Type”: “Post”, “Category”: “Past Days”}, “Gebruiker: { “loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “PlayStation Mobile Inc.”, “genre”: “Survival”, “title”: “Days Gone”, “genres”:[“Survival”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Getest: hoe de Epic Games Store de levensduur van de laptopbatterij kan verkorten

Naarmate de prestaties van de laptop in de loop van de tijd...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *