Watch Dogs: Legion krijgt 60 fps Performance Mode op PS5 en Xbox Series X

Ubisoft bevestigde dat Watch Dogs: Legion op 1 juni een 60 fps “prestatiemodus” krijgt op de PS5 en Xbox Series X, samen met de mogelijkheid om met vrienden op dezelfde consolefamilie te spelen, wat betekent dat Xbox One-spelers kunnen spelen met degenen die er zijn Spelers uit de Xbox Series X / S en PS4 kunnen spelen met die op PS5.

Dit nieuws werd aan de overkant onthuld Update voor Watch Dogs: Legion Road Map, Ubisoft vertelde dat hoewel het aanvankelijk van plan was om titelupdate 4.5 eind mei uit te brengen, het “ervoor wilde zorgen dat de verschillende teams die aan afzonderlijke stukken content werken, de tijd hebben die ze nodig hebben om de best mogelijke game-ervaringen te creëren.”

Deze extra tijd stelt het in staat om bugs in TU 4.0 op te lossen en meer kwaliteit van leven toe te voegen. Als onderdeel van deze wijziging heb ik echter besloten de PVP-modi Invasion en Extraction te verplaatsen naar de Watch Dogs: Legion-update van augustus.

Ten slotte zei Ubisoft dat de game-update 5.0 begin juli zal verschijnen en downloadbare content Bloodline Story zal bevatten en de mogelijkheid om de hele campagne te spelen, zoals Aiden en Watch Dogs 2’s Wrench.

Hij voltooide het bijwerken door te zeggen: “Het is je misschien opgevallen Verrassing op de wegenkaart … Blijf alsjeblieft op de hoogte voor meer! “Deze verrassing verschijnt als een vraagteken voor de update van 1 juni, wat betekent dat we binnenkort zullen ontdekken wat Ubisoft voor ons in petto heeft.

READ  PlayStation koopt Evo Fighting Game Championship Series, kondigt evenementdata voor 2021 aan, Nintendo-opmerkingen

Bekijk voor meer informatie onze Watch Dogs: Legion-recensie en onze gedachten na een hands-on online multiplayer-game.

Heeft u een tip voor ons? Wilt u een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Sluit een tweet in en verder Zenuwtrekking.

Written By
More from Aubrey Mason

Therapeutisch zingen voor mij: Malaika Arora

Malaika AroraInstagram Actrice Malaika Arora zegt dat veel mensen niet weten dat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *