Days Gone PC heeft geen DLSS of ray tracing

We naderen de releasedatum van Days Gone voor pc, en ontwikkelaar Bend Studio heeft onthuld dat de open-world game geen gebruik zal maken van ray tracing of Nvidia’s DLSS-technologie.

Bij Pre-lanceringsvragen en antwoorden op de siteVoor zowel DLSS als ray tracing is het antwoord simpelweg dat Days Gone geen van beide ondersteunt. Voor ray tracing, een methode om licht weer te geven dat meer contrast en resolutie produceert, is de respons definitief. Voor DLSS is er echter een waarschuwing “op dit moment”, wat aangeeft dat de technologie in de toekomst kan worden geïmplementeerd. Het super diepe leersysteem van Nvidia helpt materialen in realtime te schalen en te optimaliseren, waardoor alles soepeler verloopt in het proces.

Het maakt gebruik van Call of Duty: Warzone en Nioh 2 DLSS, is toegevoegd na de lancering en Days Gone ziet eruit alsof het dit voorbeeld zou kunnen volgen. De pc-versie zal veel andere standaardopties hebben, zoals een FOV-schuifregelaar en een robuust menu voor schermaanpassingen, inclusief gebladerte, schaduwtekeningafstand en meer. Je kunt elke actie op het toetsenbord en de muis recreëren, en je kunt bijna elke controller gebruiken die je hebt, van DualShock 4 tot Nintendo Switch Pro.

De volledige systeemvereisten van Days Gone vind je hier. Eerder werd al onthuld dat Days Gone deel zal uitmaken van de lijst met PlayStation-games die naar de pc verhuizen, en we wachten nog steeds af hoe deze andere verkooppunten eruit zouden kunnen zien.

Voor meer zombiespellen hebben we een lijst met beste zombiespellen.

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Days Gone Device bevat geen DLSS of Ray Tracing”, “Type”: “post”, “category”: “days-weg” }, “Gebruiker”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “PlayStation Mobile Inc.”, “Genre”: “Survival”, “title”: “Days Gone”, “Genres” :[“Survival”]}}}}

READ  Vijf nieuwe Steam-games die je misschien hebt gemist (3 mei 2021)

Written By
More from Max Mcgee

Dit nieuwe en vreemde horrorspel is geïnspireerd op de enge noordelijke sprookjes

Geopenbaard op IGN Expo, het is een van de vreemdste trailers die...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *