NVIDIA RTX Remix is ​​gelanceerd in een open bèta om modders te helpen oude pc-games opnieuw te beheersen

NVIDIA RTX Remix is ​​gelanceerd in een open bèta om modders te helpen oude pc-games opnieuw te beheersen

Het remasteren van oude games voor moderne computers is niets nieuws. Dankzij NVIDIA kunnen we echter binnenkort een explosie zien in dit soort remasters. Dit komt omdat NVIDIA de beloofde open bèta voor zijn RTX Remix-tools heeft gelanceerd.

In een blogpostNVIDIA zei dat RTX Remix pc-gamers in staat zal stellen de graphics van oudere DirectX 8- en 9-games te upgraden met behulp van NVIDIA GeForce-gebaseerde visuele functies zoals NVIDIA DLSS en NVIDIA Reflex. De nieuwe tools ondersteunen ook de toevoeging van ray-traced grafische effecten, samen met “moderne fysieke rendering assets (PBR)” en het gebruik van generatieve AI-tools om texturen bij te werken.

Nvidia heeft toegevoegd:


Wat RTX Remix naast de kernmogelijkheden speciaal maakt, is dat het modders de mogelijkheid biedt om de graphics van een breed scala aan games opnieuw onder de knie te krijgen met dezelfde exacte workflow en tool – een zeldzaamheid bij modding. Experts die traditionele bewerkingstools onder de knie hebben, kunnen deze naast RTX Remix gebruiken om nog indrukwekkendere bewerkingen uit te voeren.

De tools worden al een tijdje gebruikt door een groep Half-Life-modders om Valve's first-person shooter te remasteren, Halfwaardetijd 2. Nu kan iedereen downloaden Dezelfde tools als deze NVIDIA-webpagina.

NVIDIA werkt samen met ModDB.com om modders te helpen met deze herontwerpprojecten. De site zelfs Hij heeft een lange, lange lijst met games Die kan worden geüpgraded met RTX Remix-tools. Ex-godheid, Onwerkelijk kampioenschap 2004En De kracht van vrijheid Dit zijn slechts enkele van de games die momenteel op de site volledig speelbaar zijn in RTX Remix, en vele andere zijn momenteel op zijn minst gedeeltelijk speelbaar.

READ  Deze meeslepende sim speelt zich af in een benzinestation dat net zo goed een hel kan zijn

Modders die misschien wat hulp nodig hebben of die gewoon medewerkers willen vinden voor hun game-remasteringproject, kunnen terecht bij RTX Remix-kanaal op Discord Om te chatten met andere mod-makers.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *