Days Gone-regisseur onthult de eerste details van het geannuleerde vervolg

vorige week, Vroeger tijden Regisseur Jeff Ross haalt de krantenkoppen Bij het vergelijken van gameverkopen Met nog een PlayStation-exclusive, Geest van Tsushima. Toen Sucker Punch Productions de verkoop van acht miljoen eenheden voor de nieuwste game vierde, ging Ross naar Twitter om zijn verbazing uit te drukken over het feit dat PlayStation een vervolg op Vroeger tijden, ondanks vergelijkbare verkopen. In een nieuw interview met VS VANDAAGRoss is openhartig over zijn plannen voor een vervolg, en waar het zou zijn geweest als PlayStation het IP had beveiligd. Het vervolg had zich weer op Deacon kunnen richten, en in het bijzonder op zijn relatie met Sarah.

“Ja, ze zijn weer samen, maar misschien waren ze niet gelukkig. Nou, wat kunnen we daarmee doen? Nou, we zijn getrouwd voor het einde van de wereld, maar hoe zit het met de toekomst,” vertelde Ross aan USA Today. “We zouden de zware, sterke combo behouden. We zouden de motor natuurlijk houden. En ik denk dat we de toon een beetje zouden verbreden in een meer technische richting, een soort van: ‘Oké, nu hebben we al deze NERO-technologie – wat kunnen we ermee doen?” De toon zou één aflevering naar buiten uitbreiden in de richting van een deel van de nieuwe realiteit. Ik denk dat dit iets meer was geweest – ik wil het niet zeggen Avengers, maar iets wat een speler middelen had, had een soort overblijfsel van alles wat de overheid had.”

In het interview is Ross expliciet over: Vroeger tijden, en dingen waar hij niet blij mee was in het spel. De directeur merkt echter op dat veel geliefde franchisenemers “essentiële” eerste input hebben, daarbij verwijzend naar: Batman Arkham Asylum en de eerste Anoniem als voorbeelden. De follow-ups voor beide franchises hebben de ontwikkelaars de kans gegeven om die werelden verder te ontwikkelen. Dit was duidelijk het plan van Ross met Vroeger tijden, en er waren veel ambitieuze ideeën gepland door de regisseur en Bend Studio, waaronder zwemmen en “meer divers gedrag” voor dieren, vijanden en bondgenoten. Met alle aandacht Vroeger tijden Onlangs verworven, misschien krijgt de ontwikkelaar ooit de kans om deze wereld opnieuw te bezoeken!

READ  Mogen we in maart nieuwe shoots hebben?

Vroeger tijden Nu beschikbaar op PlayStation 4 en pc. Je kunt al onze eerdere berichtgeving over de game bekijken hier.

Wat vind je van de manier waarop PlayStation omgaat met Vroeger tijden? Ben je gek geworden omdat de game geen vervolg heeft gekregen? Vertel het ons in de reacties of deel uw mening rechtstreeks op Twitter op Tweet insluiten Om te praten over alles wat met gamen te maken heeft!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *