Forza Horizon 5-ontwikkelaars werken aan wielfixes, EventLab, festivalafspeellijst en meer

We zijn helemaal weg van Forza Horizon 5 over deze onderdelen: de nieuwste open-wereld racegame van de grote, mooie en snelle speeltuin. Sinds de lancering zijn er echter enkele hardnekkige problemen geweest waardoor spelers ge├»rriteerd raakten met de auto’s, en Playground Games heeft problemen ge├»dentificeerd die ze proberen op te lossen nu de vakantie voorbij is.

Onjuiste scores en puntentotalen zijn de afgelopen twee maanden een probleem geweest in Forza Horizon 5. In de Laatste community-updatePlayground zegt dat het verhelpt dat lofbetuigingen niet goed worden geopend en dat het in sommige gevallen wordt gereset. De ontwikkelaars zeggen dat sommige bewoordingen in de Accolade-beschrijvingen ook een beetje misleidend zijn – dit zijn allemaal problemen die in de volgende update zullen worden aangepakt.

Spelers hebben gevraagd om de mogelijkheid om hun creaties op te slaan en te bewerken na het maken van een EventLab in Forza Horizon 5, en Playground zegt dat het momenteel werkt aan het toevoegen van die functionaliteit aan de functie – die zal worden uitgebracht in een “aanstaande update”, zegt de studio. Ze werkt er ook aan om ervoor te zorgen dat de festivalafspeellijst door iedereen kan worden voltooid en dat spelers met terugwerkende kracht de punten krijgen die ze verloren bij het tikken op uitdagingen tijdens serie 1 en 2.

De ontwikkelaars zeggen dat ze ook problemen onderzoeken die zijn opgetreden met bepaalde modellen van het stuur op pc, met name het Hori Force Feedback-wiel en het Fanatec-stuur. Er zijn ook meldingen geweest dat rumble niet werkt op sommige wielen, wat het ontwikkelingsteam ook onderzoekt.

READ  Zo stream je games vanaf je game-pc

Ten slotte zegt Playground dat het werkt aan een oplossing voor verkeerde rondetijden en hoge scores op de leaderboards voor Rivals en PR Stunts. “We verwachten niet dat dit een snelle oplossing is, maar we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de leaderboards eerlijk zijn en geen risico lopen”, zegt de studio.

Written By
More from Max Mcgee
Xbox Game Pass maart 2022 lijst: Marvel’s Guardians of the Galaxy en meer
Xbox Game Pass-abonnees krijgen in maart een flink aantal goede games, waaronder...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *