DC Justice League: Cosmic Chaos aangekondigd voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch en pc

uitgeverij regelrechte spellen en ontwikkelaar Collectieve PHL aankondigen open wereld een taak avonturen spel DC Justice League: kosmische chaos voor PlayStation 5En de Xbox-serieEn de PlayStation 4En de Xbox OneEn de converteertEn de computer (stoom-). Het wordt gelanceerd op 10 maart 2023.

Hier is een overzicht van de game, via Outright Games:

Ontworpen om leuk te zijn voor het hele gezin, speel als je favoriete fan Super Heroes Batman, Superman of Wonder Woman Om de strijd aan te gaan met Mister Mxyzptlk, een bedrieger uit de Vijfde Dimensie, die is gearriveerd om de controle over Chaos over te nemen. Hij is een van de krachtigste superschurken, met het vermogen om ruimte en tijd te manipuleren en houdt ook van grappen. Mister Mxyzptlk roept Starro the Conqueror op om de Justice League bezig te houden terwijl hij de nieuwe zelfbenoemde burgemeester van Harbor wordt.

Een van de eerste schurken die de Justice League samen vocht in The Brave and the Bold nr. 28 in 1960, Starro the Conqueror, de geestbeheersende alien, richt grote schade aan in de stad. Spelers staan ​​voor actievolle missies en moeten hordes vijanden verslaan met behulp van de unieke vaardigheden van elke held, van Superman’s warmtezicht en superadem tot Wonder Woman’s trekking, om de vrede te herstellen. Vlieg, lasso en flip over Happy Harbor om puzzels te voltooien en speciale outfits en upgrades te ontgrendelen om je DC Super Heroes aan te passen in dit kleurrijke open-wereldavontuur. Spelers kunnen ook communiceren met andere Justice League-leden Green Lantern, Cyborg, The Flash en Aquaman die tijdens het spel cameo’s maken.

Liefhebbers kunnen zich vermaken DC Justice League: kosmische chaos Met vrienden en familie in coöpspel op de bank, zodat spelers spannende en leuke gameplay kunnen beleven.

Bekijk hieronder de aankondigingstrailer. Bekijk de eerste screenshots in de galerij.

Aanhangwagen advertentie

READ  Xbox Boss verklaart het gebrek aan nieuwe mythen
Written By
More from Vanessa Hale
Leef het Vikingleven in deze RPG
The Banner Saga is een rollenspel dat je meeneemt op een inspannende...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *