De 10 beste pc-games in de open wereld, gerangschikt

PC is de thuisbasis van een aantal fantastische open-wereldtitels. Dit zijn de beste die je op het platform kunt vinden.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, open wereld games zijn geen genre, maar eerder een game-mechanic. Openwereldgames worden gekenmerkt door uitgestrekte landmassa’s zonder laadschermen. De vrijheid van verkenning geeft een griezelig gevoel alsof je ondergedompeld bent in het spel. Open-world games kunnen zijn RPG’s (rollenspellen), avonturen van een derde persoon, of zelfs race spelletjes.

VERWANT: 10 grootste pc-games op bestandsgrootte, gerangschikt

De Pc wint aan grip als het superieure spelplatform vanwege de aanpassing en het gemak van upgraden. De mogelijkheid om uw pc te upgraden met de nieuwste specificaties voor ongeëvenaarde kracht is een bevrijdend gevoel. De pc bevat de meest open-wereldgames van elk platform. Welke zijn de beste?

10 Assassin’s Creed Odyssey

Assassin's Creed Odyssey wilde geen vrouwelijke hoofdrol

Er zijn maar weinig avonturenspellen zo visueel aantrekkelijk als Assassin’s Creed Odyssey. Rond elk hoekje en hoek is eye candy die zich manifesteert in de adembenemende open wereld van het spel. Het spel speelt zich af in de jaren 431–422 vGT tijdens een voortdurende strijd tussen Sparta en Athene. Spelers kiezen tussen spelen als hoofdrolspelers Alexios of Kassandra. Je raakt betrokken bij beide kanten van het conflict terwijl je worstelt om je gezin bij elkaar te brengen.

9 Death Stranding

Open wereld

Openwereldgames behoren tot de meest filmische in de geschiedenis. Regisseur Hideo Kojima zorgde ervoor dat realisme een factor van het grootste belang was bij het maken Death Stranding. Er was een bijna perfecte recreatie van Norman Reedus, die Sam Porter Bridge in het spel speelde. Dit verhaal-intensieve avontuur bewijst dat een game zo is expansief als Death Stranding kan overal boeiend zijn. Deze game biedt een unieke ervaring en is beschikbaar op pc.

8 Fallout: New Vegas

Fallout open wereld

Het bevat nog niet de mooiste open wereld Fallout: New Vegas bewijst dat graphics niet alles zijn. De game speelt zich af in een post-apocalyptische toekomst, kort na de gebeurtenissen van Fallout 3. Dit spel speelt zich af in een regio die voorheen bekend stond als Las Vegas, in New Vegas. De RPG-elementen zijn meesterlijk. Als een game die achterwaarts compatibel is met Xbox One en Xbox Series X / S, Fallout: New Vegas is een spel dat je niet mag missen!

7 Horizon Zero Dawn

Ontwikkelaar Guerilla Games zorgde ervoor dat er veel details werden ingepakt Horizon Zero Dawn. De game wordt geprezen om zijn open wereld die bestaat uit verschillende biomen. Horizon: Zero Dawn: The Frozen Wilds is de enige DLC van de game. Het brengt spelers naar de Cut, een besneeuwd gebied in het spel ten noorden van Grave-Hoard.

VERWANT: 10 offline RPG’s op pc die je moet spelen

Horizon Forbidden West heeft een goede kans om zijn voorganger te verslaan, maar tot die tijd kunnen we ons verbazen over de prestatie Horizon Zero Dawn op pc.

6 Forza Horizon 4

Forza-Horizon-4-Car-and-Jet-Speeding

RPG’s en avonturengames overschaduwen vaak racegames, maar ook zij kunnen schilderachtige open werelden hebben. Forza Horizon 4 is het typische voorbeeld van hoe je een racespel in de open wereld correct uitvoert. Hoewel het een beetje is meer arcadey dan de Forza Motorsport serie, de gameplay legt de nadruk op verkenning in een adembenemende open wereld. Forza Horizon 4 bevat de meest robuuste auto-line-up van alle open-wereld racegames. Dit is een race-meesterwerk dat je niet mag missen!

5 Assassin’s Creed Valhalla

Open wereld

Assassin’s Creed Valhalla is misschien wel de beste Moordenaars gelofte spel tot nu toe. U zult het niet kunnen vinden Assassin’s Creed Valhalla in de Steam Store, in tegenstelling tot veel andere Moordenaars gelofte games, maar je vindt de pc-versie in de Ubisoft Store.

De game duurt volgens howlongtobeat.com, maar het zal aanzienlijk korter aanvoelen. De open wereld van deze game is dramatisch uitgebreider en meeslepender dan andere franchisegames.

4 Grand Theft Auto V

Jaren na de release van de game vinden we nog steeds redenen om naar terug te keren Grand Theft Auto V. De game speelt zich af in de enorme staat San Andreas en bevat net als weinig andere games een open wereld. Het speelt zich af in het moderne tijdperk en is een van de meest realistische pc-games in de open wereld tot nu toe. Het uitzicht vanaf de top van Mount Chiliad, de hoogste piek in Grand Theft Auto V, is een lust voor het oog.

3 The Elder Scrolls V: Skyrim

Het zou geen complete lijst met open wereldgames zijn zonder een The Elder Scrolls spel. The Elder Scrolls V: Skyrim is misschien niet de beste game in de serie, maar het is moeilijk om de schoonheid van de open wereld te ontkennen. De besneeuwde regio van Skyrim is vooral prachtig in The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, een verbeterde versie met geremasterde kunst. Zelfs als je nieuw bent in het RPG-genre, The Elder Scrolls V: Skyrim is een geweldige plek om te beginnen.

2 Red Dead Redemption 2

Xbox Game Pass verliest RDR 2

Red Dead Redemption 2 is een bekroning op het gebied van design in de open wereld. De game speelt zich af in 1899 in het middenwesten, het westen en het zuiden van de Verenigde Staten. De plaatsen die je bezoekt Red Dead Redemption 2 zijn fictief maar losjes gebaseerd op echte locaties.

VERWANT: Red Dead Redemption 2:15 dingen die Arthur Morgan kan doen die John Marston niet kan

Deze game kan zowel in de derde persoon als in de eerste persoon worden gespeeld en biedt meer vrijheid dan andere open-wereldgames. Red Dead Redemption 2De aandacht voor detail is opmerkelijk, waardoor het een van de beste avonturen op de pc in de open wereld is.

1 The Witcher 3: Wild Hunt

Met betrekking tot open-wereldontwerp, The Witcher 3: Wild Hunt misschien wel de meest indrukwekkend. Technisch gezien heeft de game een semi-open wereldontwerp, omdat het laden van schermen afzonderlijke regio’s heeft. Elke regio is echter groot genoeg om een ​​eigen spel te zijn. Of je nu houdt van het land vol missies van The Witcher 3: Wild Hunt, het is moeilijk te ontkennen dat het een van de meest trotse RPG-prestaties in jaren is.

DE VOLGENDE: De 15 beste offline pc-games om nu te spelen

Mass Effect Andromeda - Skyrim


De volgende
10 RPG-verhalen die erger zijn dan Skyrim


Over de auteur

READ  Kan uw pc Crysis (Remastered) uitvoeren?
Written By
More from Max Mcgee

Nieuwe Xbox-console Exclusive laat zien dat je de dag doorbrengt met de huurmoordenaar die van plan is je te vermoorden

Ontwikkelaar Mischief heeft de eerste officiële trailer uitgebracht voor Adios, een aanstaande...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *