Speel PlayStation-games op een Xbox Series S.

Wanneer twee totaal verschillende consoles elkaar ontmoeten, spelen PlayStation 2-games op een gloednieuwe Xbox Series S!

Nou, je kunt niet spreken van een stapel nieuwe games met de nieuwe generatie Xbox. YouTuber Modern Vintage Gamer heeft een zeer creatieve oplossing gevonden voor het gebrek aan nieuwe generatie games. Hij begon oude spellen te spelen, maar niet zomaar oude spellen.

De YouTuber wist zijn gloednieuwe Xbox Series S om te bouwen tot een echte PlayStation 2-emulator. Geweldig, want zelfs de PlayStation 5 kan PS2 niet ondersteunenspellen Speel. Alleen speciale versies uit de PlayStation Store kunnen worden gespeeld omdat ze compatibel zijn gemaakt voor de PlayStation 4.

Modern Vintage Gamer heeft dit bereikt via de ontwikkelaarsmodus op de Xbox Series S. Hiermee kun je software die door ontwikkelaars is geschreven op de console installeren. In dit geval een PlayStation 2-emulator.

Pas op als je zo’n PlayStation 2-emulator op je Xbox Series S wilt hebben. De YouTuber waarschuwt voor heel veel bugs die een grote invloed hebben op de funfactor van zo’n emulator. Wachten op een latere versie kan geen kwaad. De video op YouTube is al meer dan 340.000 keer bekeken en heeft grappige reacties opgeleverd. Dit was waarschijnlijk niet wat Xbox in gedachten had toen ze zeiden dat de volgende generatie de meest geavanceerde vorm van achterwaartse compatibiliteit zou krijgen.

READ  Itch.io zal beschikbaar zijn in de Epic Games Store, samen met andere pc-applicaties
Written By
More from Aubrey Mason

Willekeurig: zelfs professionele Smash Bros-spelers houden van de Kazuya level 9 CPU المركزية

Nintendo Live Eerder deze week verspreidden Masahiro Sakurai en zijn team zich...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *