Nvidia’s RTX 3060 Ti: waar en wanneer te kopen

Nvidia’s $ 399 RTX 3060 Ti is beschikbaar voor aankoop op woensdag 2 december – en om 6 uur PT / 9 uur ET zal het in de verkoop gaan, bevestigt Nvidia De rand. Net als de RTX 3070 is deze kaart een geweldige optie als u pc-games wilt spelen met een resolutie van 1440p. Ook zoals de RTX 3070 en elke andere grafische kaart Dit jaar uitgebracht, zal de voorraad bij de meeste retailers waarschijnlijk niet lang meegaan, dus u wilt op de hoogte zijn.

In Tom Warren’s herziening van de 3060 Ti, het leverde indrukwekkende framesnelheden op voor populaire titels zoals Controle, Call of Duty: Warzone, Death Stranding, en Fortnite met een resolutie van 1440p – sommige van deze games zijn zelfs getest met ingeschakelde ray-tracing. Met $ 399 levert de RTX 3060 Ti snellere prestaties dan de RTX 2080 Super of de RTX 2080 grafische kaarten, die elk begonnen bij $ 699 in respectievelijk 2019 en 2018.

Als u op zoek bent naar de $ 399 RTX 3060 Founder’s Edition die we hebben beoordeeld, kunt u deze alleen vinden bij Best Buy en Micro Center in de Verenigde Staten, maar andere retailers zoals Newegg zouden ook een reeks borden van partners moeten hebben , waarvan sommige misschien wat meer kosten.

Tot nu toe heeft alleen Best Buy vermeldingen gepubliceerd voor zijn aantal kaarten in de VS:


Nvidia RTX 3060 Ti

Prijzen genomen op het moment van publicatie.

Een indrukwekkende grafische kaart die 1440p-gaming levert tegen een concurrerende prijs.

We zullen dit bericht bijwerken met meer links naar winkeliers zodra ze beschikbaar komen en ervan uitgaande dat ze op voorraad blijven. Maar als je erover denkt om het te kopen en er een te spotten, moet je waarschijnlijk bespringen, want dat zal niet lang zo blijven.

Best Buy Nvidia RTX 3060 Ti-aanbiedingen

U kunt het wellicht ook vinden op Amazon, Newegg, Adorama, B&H en Micro Center in de VS, Currys en Ebuyer in het VK, en Best Buy Canada.

READ  Oculus heeft nu de beste VR Battle Royale-game
Written By
More from Lesley Curry

De regisseur van Final Fantasy XIV huilde tijdens het spelen van het spel

De regisseur van Final Fantasy XIV, Naoki Yoshida, was in tranen uitgebarsten...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *