Xbox Game Pass verliest twee Kingdom Hearts-games

Xbox Game Pass heeft een aantal nieuwe games aangekondigd die deze maand naar het systeem komen, maar daar zijn kosten aan verbonden, aangezien veel games ook binnenkort uit de handel zullen gaan. Helaas voor Kingdom Hearts-fans, Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix En de Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue Beiden verlaten Game Pass op 31 mei. Abonnees kunnen de betaling nog steeds voltooien Kingdom Hearts III Na deze datum is de rest van de serie echter niet beschikbaar. Degenen die games nog moeten afmaken, willen misschien proberen ze snel af te maken!

Voor degenen die minder bekend zijn met de Kingdom Hearts-serie, Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix En de Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue Bevat alle voorgaande series Kingdom Hearts III. Beide sets bevatten volledige games, plus een opnieuw ontworpen HD-film voor de anderen. Naamgevingsconventies voor beide compilaties kunnen een beetje ontmoedigend zijn, maar de twee bevatten voornamelijk alles wat eerder aan de serie werd gepresenteerd KH III.

Helaas zal het verlaten van beide games het moeilijk maken voor Xbox Game Pass-abonnees om het grootste deel van de Kingdom Hearts-saga te ervaren. Fans die games niet hebben voltooid, zullen blij zijn te weten dat hun opgeslagen gegevens behouden blijven, ook al hebben ze games verlaten. Als zodanig kunnen Xbox-bezitters altijd fysieke versies volgen of een aankoop doen in de Microsoft Store. Er is altijd een optie om te wachten om te zien of de games uiteindelijk terugkeren naar Game Pass, maar dat kan even duren.

READ  EA biedt een tijdelijke oplossing voor Xbox One, PS4 en pc-glitch

Hoewel het nieuws sommige Kingdom Hearts-fans zeker zal teleurstellen, is dit slechts een realiteit in het tijdperk van de abonnementsservice: titels worden vaak in- en uitgelezen als licenties verlopen. Square Enix En Microsoft lijkt een goede relatie te hebben gehad, want Game Pass heeft een toevoeging gezien Final Fantasy X / X-2 HD Remaster Deze maand en Octopat-reiziger Eerder dit jaar. Het zou niet verwonderlijk zijn om dat te zien Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix En de Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue Hij keert eindelijk terug na een korte pauze!

Teleurgesteld dat deze twee Kingdom Hearts-groepen Game Pass verlaten? Denk je dat games snel terug zullen komen? Laat het ons weten in de comments of deel je mening rechtstreeks op Twitter op Sluit een tweet in Om over games te praten!

Written By
More from Vanessa Hale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *