De 200MP-camera van de Galaxy S23 mist mogelijk een functie die te zien is op Chinese telefoons

De 200MP-camera van de Galaxy S23 mist mogelijk een functie die te zien is op Chinese telefoons

Drie jaar na de lancering van Galaxy S Ultra-telefoons met 108MP-camera’s, is Samsung eindelijk klaar om over te schakelen naar een 200MP-camera in zijn volgende topklasse vlaggenschiptelefoon. Samsung Hij vervaardigde verschillende camerasensoren van 200 megapixels, waarvan er één al werd gebruikt door concurrerende fabrikanten zoals Xiaomi, en volgend jaar bereidt de Koreaanse gigant zich voor om over te stappen op een camera van 200 megapixels Galaxy S23 Ultra.

Net als de Galaxy S21 Ultra of de 108MP camera van de Galaxy S22 Ultra, zal de S23 Ultra standaard niet de maximale resolutie vastleggen. Er wordt gezegd dat het 12,5 MP-foto’s maakt met behulp van pixelbinning (een proces dat meerdere kleine pixels combineert tot één grote pixel) om de beeldkwaliteit te verbeteren, vooral bij weinig licht. Er zal ongetwijfeld ook een opnameoptie van 200 MP beschikbaar zijn, maar nieuw gerucht Hij zegt dat Samsung, in tegenstelling tot de concurrentie, niet de mogelijkheid biedt om 50 MP-foto’s te maken.

Galaxy S23 Ultra kan je beperken tot het maken van 12,5 MP of 200 MP foto’s

Als de geruchten kloppen, kun je ofwel 12,5 MP-foto’s maken die niet veel besparen in termen van afstand waarop je kunt inzoomen terwijl je ruimte vrijmaakt op de opslag van het apparaat, of enorme 200 MP-foto’s maken die aanzienlijk in beslag nemen meer opbergruimte. Fotograferen in 108MP-modus op de Galaxy S22 Ultra bijvoorbeeld, slaat foto’s op die 4-5 keer meer ruimte innemen dan de standaard 12MP, dus je kunt je alleen de grootte van 200MP-opnamen op de Galaxy S23 Ultra voorstellen.

READ  Microsoft erkent 'misstappen' in de omgang met Lionhead Studios • Eurogamer.net

De 50MP-modus biedt een mooie balans tussen beeldkwaliteit en bestandsgrootte, en hoewel bedrijven als Motorola en Xiaomi je de 50MP-modus op hun telefoons geven, zou Samsung dat niet doen. En hoewel losse klanten het waarschijnlijk niet kunnen schelen, zullen technisch onderlegde klanten dit laatste stukje informatie over de opnamemogelijkheden van de S23 Ultra misschien niet waarderen.

Zoals gewoonlijk kunnen we geruchten over onaangekondigde Samsung-telefoons echter niet volledig vertrouwen, zelfs niet als de geruchten afkomstig zijn van leakers met een bewezen staat van dienst. Dit geldt met name voor geruchten over softwarefuncties, omdat het vaak lang duurt voordat het apparaat wordt aangekondigd en in de uitverkoop gaat.

Voor nu kunnen we niet anders dan onze vingers gekruist houden, want de S23 Ultra zal de concurrentie uit elkaar blazen als het gaat om de daadwerkelijke resultaten die zijn camera’s produceren en een goede reden zijn om een ​​200 MP-camera te hebben in plaats van alleen maar te proberen te profiteren van de hoge theoretische cijfers op het specificatieblad.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *