De aangepaste indicator Genshin Impact geeft je een heel schattige Hu Tao

Dit is gemaakt door een fan Genshin-effect Cursor brengt een pixelart-versie van Hu Tao naar je computer om meer persoonlijkheid toe te voegen aan je dagelijkse scroll. Het cursorpakket bevat 11 verschillende aangepaste animaties om je muiscursor te transformeren in zowel Hu Tao als haar spookachtige alter ego Boo Tao. Pyro DPS is een van de meest populaire personages in de game anime-spelwaardoor het een van de beste keuzes is voor een project als dit.

Net als de meeste andere indicatoren, dit Hoe Tao Het zal veranderen afhankelijk van wat u met de muis doet. Er zijn afzonderlijke animaties wanneer u over een link of tekstveld beweegt, wanneer de pagina wordt geladen en in vele andere unieke situaties.

Cursorbewegingen zijn op een aantal manieren echt voor het personage. Hu Tao heeft zijn eigen vloeiende animatie, Staff of Homa polearm en zelfs kaarten die eruit zien als Wangsheng Funeral Parlor-coupons. Als baas van Hu Tao zou het niet veel beter zijn dan dit.

EbiEbiBeam is de artiest die het cursorpakket heeft gemaakt en het kan worden gedownload als Ko-Fi-pagina Voor elk bedrag dat u wilt geven. Als je naar hun volledige winkel kijkt, kun je zien dat ze ook aangepaste cursorpakketten hebben gemaakt voor Totaal En Nahida ook.

Klee en Nahida zijn levendig en trouw aan karakters. Klee heeft haar bommen en zelfs een uitgesneden animatie waarin ze achter een deur wordt opgesloten. Ondertussen laat Nahida een paar van haar normale aanvalssprongen zien, samen met wat schimmels.

Je kunt ook de optie Bestellingen vinden op de Ko-Fi-startpagina op EbiEbiBeam als je een cursorpakket wilt hebben.

READ  Fall Guys struikelt na 20 miljoen pillen

Degenen die liever in de game als Hu Tao spelen, zullen blij zijn te weten dat ze onderweg is in de tweede helft van Genshin Impact v3.4. Haar personagebanner komt langs JelanNa, na Al-HaythamEn YaoyaoEn Ciao Hun operatie werd voltooid in de eerste helft van de update.

Written By
More from Max Mcgee
Dungeon Scavenger maakt zijn weg naar Xbox One met een unieke Dungeon-ervaring
Na het uitbrengen op Steam Dungeon Scavenger kruipt zijn weg naar consoleplatforms...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *