De animatieserie, gebaseerd op het spel

Van Ark: The Animated Series.

Van Ark: The Animated Series.
Beeld: Studio Wildcard

Met Gerard Butler in de hoofdrol? Ja, dit is raar nieuws, kijk, ik lees gewoon wat ze sturen me.

Zoals onthuld in een recent persbericht, Ark: The Animated Series, eerste donderdagavond aangekondigd bij The Game Awards, heeft een nieuwe uitgebreide look-out, met de geanimeerde avonturen gebaseerd op de populaire videogame, die ook een vervolg krijgen. Het vervolg speelt in de hoofdrol Vin Diesel, wat, ja, vreemd is voor een game over aangepaste personages – en Diesel voegt zich ook bij Studio Wildcard, het bedrijf achter de game, om aan zowel het vervolg als de show te werken als ‘President of Creative Convergence’. Ik ben er vrij zeker van dat ze het net verzonnen hebben.

Hoe dan ook, de show, gemaakt door Studio Wildcard, Ark: The Animated Series zal beschikken over Gerard Butler, Michelle Yeoh, Devery Jacobs, Elliot Page, David Tennant, Karl Urban, Jeffrey Wright en Russel Crowe, onder anderen. Speelt zich af in het mysterieuze wereld van Ark: Survival Evolved, dat zich afspeelt in een mysterieuze zogenaamd primitieve wereld waar weer dinosauriërs bestaan, volgt het op de 21e eeuw Australische paleontoloog Helena Walker, die wakker wordt op de ark en moet uitzoeken hoe ze kan overleven. Als het spel een indicatie is, zal ze dinosaurussen temmen en veel bomen slaan.

De show wordt gemaakt door studio Lex + Otis, met muziek van Gareth Coker (Ori en de wil van de slierten, Halo: Infinite), uitvoerend geproduceerd en co-showrun door Jay Oliva, die DC-animatiefilms heeft geregisseerd, zoals de aanpassingen van de duistere Ridder keert terug en Vlampunt. De scripts zijn in productie door hoofdschrijvers Marguerite Bennett en Kendall Deacon Davis. Bekijk de trailer hieronder.

Tot nu toe heeft de show geen huis voor uitzending. Maar de show staat nog steeds gepland voor 2022 en is in productie voor een bestelling van twee seizoenen en veertien afleveringen.


Zorg ervoor dat je ons volgt op onze Instagram @ voor meer informatie.io9dotcom.

READ  Hoe je likes op je Instagram-berichten kunt verbergen
Written By
More from Lesley Curry

Apple Music voor Android bereidt zich voor om audio te streamen zonder gegevensverlies

Eerder deze maand kwamen onze collega’s bij 9to5Mac U zei dat Apple...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *