De aparte Awesome Yakuza verdient een pc-versie

Judgment (ook bekend als Judge Eyes in Japan) is een spin-off game over Yakuza waarin je de detective speelt in plaats van de criminelen. Jij bent Takayuki Yagami, een hoofdonderzoeker met een turbulent verleden en een cool leren jack, werkend vanuit een kantoor in Kamurucho – fans van de onbekende Tokyo Red Light District van de Yakuza-serie zullen meer bekend zijn. Het is qua functionaliteit vergelijkbaar met de Yakuza-spellen, maar het nieuwe perspectief van de stad geeft het een duidelijk voordeel.

Hoewel de belangrijkste Yakuza-serie nu volledig op pc kan worden gespeeld, doet Judgment (uitgebracht op PS4 in Japan in 2018) dat nog steeds, forensisch. In mei zei Sega dat er geen plannen zijn om de game, of het aanstaande vervolg op Lost Judgment, “op dit moment” naar pc te brengen, wat geen bedrijf is, maar ik wil het nog steeds niet horen. We hebben een oordeel nodig, en dat hebben we nu nodig. Dit is waarom.

(Afbeelding tegoed: Sega)

Ik hou van Yagami. Hij is een wetshandhaver, maar hij is verre van extreme hygiƫne. Zijn adoptievader was een machtige Yakuza-patriarch en zijn zakenpartner en beste vriend Kaito was ooit een luitenant in de familie Matsugan in de Togo-clan. Hij heeft dus enige connecties met de criminele onderwereld van Kamurocho, wat het verhaal enkele inhoudelijke connecties geeft met de Yakuza-serie. Als je van yakuza houdt, voel je je meteen thuis.

Written By
More from Max Mcgee

Nieuwe Xbox-console Exclusive laat zien dat je de dag doorbrengt met de huurmoordenaar die van plan is je te vermoorden

Ontwikkelaar Mischief heeft de eerste officiƫle trailer uitgebracht voor Adios, een aanstaande...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *