De augustus-update voor Samsung Galaxy Note 9 is klaar

Samsung heeft nu ook de augustus-update voor de Galaxy Note 9 in Nederland beschikbaar gemaakt. Afgezien van de nieuwste beveiligingspatch konden we niet zo snel merkbare wijzigingen detecteren. Je doet?

Galaxy Note 9 update augustus 2020

Sinds gistermiddag kun je in Nederland de nieuwe beveiligingsupdate downloaden voor de Galaxy Note 9. Het 122 MB-pakket bevat de nieuwere firmwareversie N960FXXS6ETH4, die op zijn beurt de augustus-patch bevat.

Deze patch bestaat uit een vrij groot aantal kleine en grotere verbeteringen voor de beveiliging van het Android OS (61 fixes) en voor Samsung’s eigen software (39 stuks). De USB-stuurprogrammasoftware wordt verbeterd, evenals het heractiveringsslot. Bovendien wordt een lek in de Snel delen functie die de Note 9 onlangs kreeg met de grote upgrade naar One UI 2.1. Verder is de nieuwe update een echte beveiligingsupdate. U zult na installatie geen zichtbare wijzigingen of nieuwe functies zien.

beschikbaarheid

De nieuwe update is nu klaar voor OTA-installatie in Nederland en BelgiĆ« merkloos apparaten. Als je je gebrandmerkt Galaxy Note 9 rechtstreeks bij Vodafone of T-Mobile gekocht, dan moet je wachten – zoals bijna altijd.

Je ontvangt automatisch een melding zodra je het pakket op je Note 9 kunt downloaden. Als je daar niet op wilt wachten, probeer het dan handmatig via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

Heb je deze update al op je Galaxy Note 9? Komt u daadwerkelijk zichtbare of anderszins merkbare veranderingen tegen? Laat het ons hieronder weten!

READ  De Immer-leesapp is nu beschikbaar om te downloaden
More from Madison Garrett

De Immer-leesapp is nu beschikbaar om te downloaden

Weet jij de Altijd leesapp nu al? Deze app is speciaal ontwikkeld...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *