Waar kun je TVF Aspirants kijken? Is de miniserie beschikbaar om te downloaden?

De nieuwste TVF-serie Aspiranten Het is sinds de release enorm populair geworden. De plot van de miniserie draait om drie aspiranten van UPSC en hun strijd om de test te doorstaan. Terwijl mensen praten over de nieuwste serie, vragen sommigen zich ook af waar ze deze kunnen bekijken. Lees verder TVF-aspirantine.

Waar kun je TVF kijken Aspiranten?

TVF-miniserie Aspiranten Stream online op TVF’s YouTube (The Viral Fever). TVF Aspiranten Downloadopties zijn ook beschikbaar in de YouTube-app. The Viral Fever heeft de officiĆ«le trailer laten vallen voor Aspiranten Op hun YouTube-kanaal op 6 april 2021. De eerste aflevering van de show werd de volgende dag, op 7 april 2021, uitgebracht. Elke aflevering van de show werd wekelijks gelanceerd. De naam van de afleveringen van de show is als volgt.

  1. Is het mijn keuze voor mij Kia Hoi?
  2. Leraar Sahi hier Shaheyah
  3. Positieve benadering van Rakh Yar
  4. Mijn Kia Hi-plan?
  5. Voordat … Mains Aur Life

TVF koos ervoor om de serie ondanks zijn eigen app op YouTube te lanceren. Met dit aanbod wilden ze hun YouTube-abonnees vergroten. TVF vroeg zijn kijkers ook om 8,5 miljoen abonnees te bereiken om de volgende aflevering te bekijken. TVF heeft ook de vijfde aflevering van de show opgeheven, die zal worden vrijgegeven wanneer het aantal abonnees 10 miljoen bereikt. Door de toenemende vraag onder kijkers lanceerde TVF echter de laatste aflevering met 9,5 miljoen abonnees.

Meer dan TVF Aspiranten

TVF Aspiranten Het is het verhaal van drie vrienden, Abhilash, SK en Guri, die het UPSC-examen willen breken. Het verhaal gaat over tussen het verleden, dat het conflict en drama bevat rond ambitieuze UPSC CSE-voorbereiding, en het heden, dat gaat over de voorbereiding na het examen. De serie gaat over de reis van deze aspiranten naar UPSC en hun vriendschap.

READ  Geef toe dat RRB NTPC-kaart is uitgegeven voor Stage 2 CBT

De serie bevat Naveen Kasturiya als Abhilash, Abhilash Thapliya als SK, Shivankit Singh Parihar als Guri, Sunny Hinduja als Sandeep en Namita Dubey als Dhairya. Bijou Thaangjam, Kuljeet Singh en Neetu Jhanjhi spelen bijrollen in de serie. Deze regisseur is geproduceerd door Apoorva Singh Karki en geproduceerd door Joshna Bhat en Haider Ali. De serie heeft een IMDb-beoordeling van 9 op 10.

Foto: De piloten zijn stil

Ontvang het laatste Nieuws Uit India en over de hele wereld. Volg nu uw favoriete tv-beroemdheden en tv-updates. Republic World is uw one-stop-bestemming Bollywood News. Volg ons vandaag nog om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en nieuws uit de entertainmentwereld.

More from Madison Garrett

Rick and Morty debuteert met nieuwe PlayStation 5-promotie

Adult Swim en Sony werken samen voor een nieuwe PlayStation 5-promog Rick...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *