IO Interactive onthult alle nieuwe Hitman 3-locaties

Opgewonden om los te laten Huurmoordenaar 3 volgende week? IO Interactive heeft nu de volledige lijst met sites onthuld die naar de laatste aflevering van de trilogie komen wanneer deze op woensdag 20 januari arriveert.

Maak je geen zorgen, er zijn geen spoilers, want er is slechts een kleine beschrijving voor elk gebied. Net als Vocht 1 en 2, De game bevat zes geweldige stadions waarin je jezelf kunt onderdompelen in een contractmoordspel.

De eerste twee niveaus omvatten Dubai, waarvan wordt gezegd dat het “spectaculaire uitzichten” heeft, en Dartmoor, een historisch deel van Engeland, dat “de evolutie van een mysterieuze moord” heeft. Gevolgd door Berlijn, bekend om zijn “levendige stijl en chaotisch nachtleven”, en Chongqing uit China, waarvan IO Interactive zegt dat het “een vervoersknooppunt is met zoveel geheimen buiten de gebaande paden”.

Ten slotte is Mendoza in Argentinië de voorlaatste missie met “moderne wijngaarden” met “veel mogelijkheden om te verkennen”. De laatste missie vindt plaats in de Karpaten in Roemenië, dat erg stil wordt gehouden.

Er is hier zeker een breed scala aan nieuwe plaatsen die we gewoon niet kunnen wachten om te verkennen en te spelen. De variëteit ziet er erg indrukwekkend uit en zal ongetwijfeld een thuis zijn voor enkele extravagante moorden.

Ben je enthousiast over Hitman 3? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

READ  Xbox Series S met disc-speler? Saints Row-cover brengt ons naar Xbox One
Written By
More from Vanessa Hale

Grand Theft Auto Online wordt gesloten voor Xbox 360 en PS3

Grand Theft Auto Online De game wordt binnenkort stopgezet voor spelers op...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *