De beste berichten van luisteraars: de lagen in Bart’s Classic Track en Eddie van Halen – Nieuwsbericht

Elke dag ontvangen we de beste apps via de NPO Radio 2 app. Het zijn er zo veel dat we ze niet allemaal kunnen beantwoorden. Daarom lichten we er hier een paar uit!

Zo kregen we van Marnix een leuke vraag over Bart’s Classic Track. In de podcast ontleedt Bart de verschillende lagen in liedjes en bespreekt hij samen met de artiest hoe het liedje is ontstaan. Maar hoe kwam hij eigenlijk aan al die losse laagjes?

Bart heeft natuurlijk aardig wat contacten in de muziekwereld en zo is dit soort bronmateriaal vaak te vinden. Hopelijk is dat genoeg uitleg voor Marnix.

Van Halen in Paradiso

Helaas overleed gitarist en rocklegende Eddie van Halen op 6 oktober. Gelukkig heeft luisteraar Ronald nog goede herinneringen aan de muzikant en zijn band.

Allemaal dankzij ondertitels

Teletekstpagina 888 viert dit jaar zijn 40ste verjaardag! Daarom sprak Wouter met ondertitelaar Jurriaan Bos over zijn vak en deelde Eddy zijn ervaringen met ondertiteling. Soms zijn Nederlandse films niet te begrijpen.

Moeilijk, nietwaar, flirten?

Volgens onderzoekers zou flirten op de lijst met standaard gezichtsuitdrukkingen moeten staan. Wouter vroeg de luisteraars daarom om een ​​foto van zichzelf op te sturen waarop ze flirten. Bij Hans ging het gewoon niet volgens het boekje …

More from Madison Garrett
Pasfoto die je niet hoeft te hebben
Zelfs semi-formele grinders kunnen ondoorgrondelijk malen. Onlangs werd ik door de klantenservice...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *