[Jobs roundup] Gepassioneerd door fantasiegames? Bekijk deze openingen bij Mobile Premier League

Opstarten van fantasiespellen Mobiele Premier League of MPL beweert een van India’s snelst groeiende mobiele gamingplatforms te zijn, met meer dan 70 spellen.

Het esports- en mobiele gamingplatform heeft onlangs $ 90 miljoen opgehaald in zijn Serie C rond. De investeringsronde werd geleid door SIG, RTP Global, samen met MDI Ventures en Pegasus Tech Ventures. Volgens een verklaring van het bedrijf is MPL van plan de fondsen te gebruiken om zijn productaanbod uit te breiden.

Ook gesteund door Sequoia India, Times Internet en GoVentures, heeft MPL onlangs de handen ineengeslagen met de Indiase Premier League-teams Kolkata Knight Riders en Royal Challengers Bangalore, als hun officiële sponsor. Het platform bevat populaire spellen, waaronder Rogue Heist, Wereldkampioenschap cricket, en Fantasie Cricket, onder andere.

Foto: YS Design

MPL heeft een team van 250-plus medewerkers, en met zijn nieuwe financieringsronde, plannen om zijn team verder uit te breiden.

Als je een passie hebt voor fantasy-sporten en deel wilt uitmaken van de snelgroeiende sector, Jouw verhaal heeft een lijst met banen met MPL samengesteld.

Backend-ontwikkelaar

Ervaring vereist: NA

Als Backend Developer bij MPL moet je 24 uur per dag aan live systemen werken. Kandidaten moeten applicaties met een hoog volume en een lage latentie ontwerpen en ontwikkelen voor bedrijfskritische systemen. Ze zullen moeten bijdragen aan alle fasen van de ontwikkelingscyclus en goed ontworpen, testbare en efficiënte code moeten schrijven.

De ideale kandidaat moet een BS- of MS-graad in computerwetenschappen hebben, of een gerelateerd onderwerp. Ze moeten praktische ervaring hebben met software en Java-ontwikkeling.

Voor meer informatie, klik op hier.

READ  Gen Z: echte gebruikers van mobiele games

Manager kwaliteitsborging

Ervaring vereist: meer dan 12 jaar

Als Quality Assurance Manager is een kandidaat verantwoordelijk voor de planning van softwaretests, het ontwerp van testcases, testautomatisering en debugging aan de voorkant en de achterkant. Ze zouden met het DevOps-team moeten samenwerken aan de ontwikkeling van monitoringtools en productieondersteuning. De Quality Assurance Manager zal een team van mensen moeten leiden en bovenop productreleases staan.

Voor deze rol is MPL op zoek naar iemand met een sterke achtergrond in SW-testen en automatiseringsontwikkeling voor internetplatforms, Linux, WebGUI of RestAPI. Kennis van Docker, containerorkestratie en CI / CD-pijplijn zal een bijkomend voordeel zijn.

Voor meer informatie, klik op hier

Merk manager

Ervaring vereist: 4-5 jaar

Als Brand Manager bij MPL zal de kandidaat verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen van merkcommunicatie over ontwerpcampagnes. Ze moeten inzicht hebben in en bekend zijn met prestatiemarketing. Extra leiding geven aan de digitale merkmarketinginitiatieven voor het stimuleren van de saliency van het platform.

De kandidaat moet vier tot vijf jaar ervaring hebben in een toonaangevend bedrijf in consumptiegoederen of merken, met ten minste drie jaar in merkmarketing. Bovendien moeten ze een goed begrip hebben van een volledige trechter van conversie en hoe merkinspanningen het bedrijf beïnvloeden.

Voor meer informatie, klik op hier

Unity Developer

Ervaring vereist: NA

MPL is op zoek naar een instapkandidaat om het team te versterken als Unity Developer. Als Unity Developer moet je werken in real-time multiplayer-games, die meestal door miljoenen spelers worden gespeeld. De kandidaat zal nauw moeten samenwerken met het ontwerpteam om hun idee om te zetten in games. Bovendien zouden ze hoogwaardige productieklare codes moeten schrijven voor games in Unity3D Engine.

READ  Universiteitsvoetbalwedstrijden op CBS Sports Network - Bekijk de livestream van Nevada vs. San Jose State, starttijd

De kandidaat had eerder voor iOS en Android in Unity3D moeten werken, moet passie hebben voor het spelen van games en moet openstaan ​​voor het leren van nieuwe technologieën en methoden.

Voor meer informatie, klik op hier

IT-hoofd – leveranciersbeheer

Ervaring vereist: meer dan 8 jaar

Het IT-hoofd (Vendor Management) is verantwoordelijk voor het leiden van de IT- en technische ondersteuningsteams. Ze zullen de infrastructuur van de organisatie moeten ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden. Bovendien zouden ze IT-leveranciers moeten beheren en ermee moeten omgaan, roadmaps moeten opstellen, kosten moeten optimaliseren en processen voor het IT-team moeten verbeteren.

De kandidaat moet meer dan acht jaar ervaring hebben in het beheren van IT voor een middelgroot tot groot IT-bedrijf. Ze moeten kennis hebben van gangbare besturingssystemen (Windows, MacOS, Linux) en ervaring hebben met het beheren van Okta / OneLogin (of een ander SSO-product).

Voor meer informatie, klik op hier

India’s meest productieve ondernemerschapsconferentie TechSparks is terug! Het biedt een kans voor beginnende startups om op te schalen en te slagen. Solliciteer voor Tech30 en krijg de kans om financiering tot Rs 50 lakh te krijgen en live online naar topinvesteerders te pitchen.

Written By
More from Eda Greene

Bekijk een nieuwe Everspace 2-video en ontwikkelaar AMA op onze forums

Everspace is een roguelike ruimtegevechtgame die een paar jaar geleden is uitgebracht...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *