De beste cricketspellen om dit WK-seizoen te spelen, van pc tot mobiel

De beste cricketspellen om dit WK-seizoen te spelen, van pc tot mobiel

Voor veel cricketfans is het WK meer dan alleen een sport; Het is een viering van hun passie en liefde voor het spel.

Vernietig de grenzen! (krekel 22)

De komende ICC Heren Wereldbeker 2023 brengt het beste naar boven in de teams, spelers en fans, die elk moment van het evenement aanmoedigen, juichen en vieren. Maar niet iedereen kan in het stadion aanwezig zijn om het spektakel live te aanschouwen. Daarom hebben pc- en mobiele gaming ons in staat gesteld om op een andere manier van het WK te genieten. Laten we, met het juiste apparaat in onze handen, spelen als onze favoriete teams, concurreren met andere spelers en de adrenalinekick voelen van het virtueel kussen van de beker.

Lees ook| 7 grote veranderingen die spelers graag zouden zien in GTA 6 ten opzichte van GTA 5

Deze games zijn ontworpen en ontwikkeld door gerenommeerde ontwikkelaars en uitgevers en bieden verbluffend realistische graphics en een authentieke game-ervaring. Veel van de games op deze lijst bieden meeslepende gameplay die je meeneemt naar de virtuele wereld van professionele cricket. Laten we dus zonder uitstel de beste cricketspellen verkennen.

Hier zijn de top 5 pc-games die je de ultieme Cricket World Cup-ervaring zullen geven:

Cricket 22, het nieuwste aanbod van Big Ant Studios, biedt een authentieke cricketervaring. Inclusief de Ashes-, Big Bash T20-, The Hundred- en CPL-competities met volledige licentie, met teams uit Engeland, Australië, Nieuw-Zeeland, West-Indië en Ierland. De game beschikt ook over een op verhalen gebaseerde carrièremodus, verbeterde bowling- en veldbesturing en een nieuw commentaarteam met onder meer Ian Healy, Michael Atherton, Alison Mitchell, Mel Jones en David Gower.

READ  FF7 Remake op Steam is (bijna) de meest populaire Final Fantasy-game

downloaden: stoom

Cricket Captain 2022 richt zich op teammanagement en het live spelen van wedstrijden. Je kunt toezicht houden op het spelersmanagement en de training om je team te begeleiden naar succes in internationale toernooien. De game bevat een uitgebreide selectie van meer dan 7.000 spelers met verbeterde statistieken, samen met een nieuw Batting Aggression-systeem dat de vaardigheden van echte spelers weerspiegelt door middel van nauwkeurig afgestemde spelersbeoordelingen.

downloaden: stoom

Don Bradman Cricket 17, genoemd naar de Australische cricketlegende, biedt een realistische cricketervaring op pc. Het beschikt over soepele bediening voor het originele slaan, bowlen en fielden. De game bevat verbeteringen zoals een systeem voor het vastleggen van reflecties, grensplakken, terugtikken en estafetteworpen. Bovendien maakt het gebruik van motion-captured cricketspelers in alle spelmodi voor levensechte animaties.

downloaden: stoom

Voor pc-gamers die een console gebruiken, is Big Bash Boom het cricketspel dat je niet mag missen. Het biedt T20-cricket met spelers met een limiet en teams met volledige licentie uit de Big Bash League en Rebel Women’s Big Bash League. Naast de standaard gameplay voegt het leuke mechanismen toe, zoals power-ups voor zes personen en meer dan 60 ontgrendelbare cosmetische items, van aangepaste hoofddeksels tot unieke vieringen. Houd er rekening mee dat toetsenbord- en muisinvoer niet worden ondersteund.

downloaden: stoom

Cricket 19 is al lang favoriet op pc en biedt authentieke cricketsimulatie met T20, ODI’s en testwedstrijden op nationale en internationale schaal. Personaliseer uw club-, stadion-, shirt- en sponsorlogo’s. De game beschikt over een carrièremodus waarin je begint als beginnend cricketspeler en je team naar succes leidt. Merk op dat Cricket 19, net als Big Bash Boom, een controller nodig heeft om te spelen; Toetsenbord- en muisinvoer worden niet ondersteund.

READ  Metroidvania FIST: Forged In Shadow Torch werd plotseling gelanceerd op Steam, met ray tracing en DLSS

downloaden: stoom

Top 5 mobiele games waarmee je de Cricket World Cup kunt spelen en ervan kunt genieten:

Met dit spel kun je deel uitmaken van je team en je favoriete speler op het WK. Je kunt realistische wedstrijden spelen en verschillende WK-scenario’s tegenkomen. Je kunt ook onvergetelijke momenten opnieuw beleven en je eigen cricketgeschiedenis creëren.

downloaden: Speel Winkel

  • Hitwicket Superstars-cricket

Met dit spel kun je de aanvoerder van je team worden en het naar de overwinning op het WK leiden. Je kunt 12 WK-finales spelen en kiezen uit meer dan 200 spelers die aan het toernooi hebben deelgenomen. Je kunt ook je eigen strategieën creëren en de geschiedenis herschrijven.

downloaden: Speel Winkel

Met dit spel kun je je team beheren en cruciale beslissingen nemen tijdens het WK. Je kunt een toernooi simuleren en je team naar de overwinning leiden. Ook kun je in bekende stadions spelen en de WK-sfeer ervaren.

downloaden: Speel Winkel

Met dit spel kun je genieten van snelle en leuke multiplayer-wedstrijden die de essentie van het WK weergeven. Je kunt in realtime spelen tegen spelers van over de hele wereld en je vaardigheden testen. Je kunt ook de intensiteit en opwinding van WK-wedstrijden ervaren.

downloaden: Speel Winkel

  • Wereldkampioenschap cricket 2

Met dit spel kun je de rol van je favoriete team op je nemen en meedoen aan spannende WK-wedstrijden. Je kunt op realistische velden spelen en de spanning van een toernooi ervaren. Ook kunt u klassieke WK-momenten herbeleven.

downloaden: Speel Winkel

Opwindend nieuws! Hindustan Times is nu op WhatsApp-kanalen Schrijf u vandaag nog in door op de link te klikken en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Klik hier!

READ  Devs beweren dat de verdwenen Valheim-boten niet door vogels worden gestolen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *