Capcom geeft toe dat er drie visuele bugs zitten in de nieuwste Street Fighter 6-update

Capcom geeft toe dat er drie visuele bugs zitten in de nieuwste Street Fighter 6-update

Hoewel de nieuwste patch van Street Fighter 6 al de giftige nieuwkomer AKI met zich meebrengt, evenals een paar veranderingen in de kwaliteit van leven, lijkt deze ook met enkele nieuwe problemen te zijn gekomen.

Het goede nieuws? Capcom is al op de hoogte van de drie genoemde problemen en werkt eraan om deze op te lossen. Volg mee om erachter te komen wat deze zijn in de verklaring van Capcom hierover.

Eén van deze fouten treedt op tijdens het daadwerkelijke spelen, terwijl de andere twee alleen voorkomen in de puntenweergave en gerangschikte instanties. Capcom sprak de drie Series X-series toe na hun verklaring over het voltooien van AKI-patchonderhoud op woensdag en zei:


“We zijn ons bewust van een visuele bug die optreedt wanneer bepaalde aanvallen en een Lv 3 Super Art/lock/hit op hetzelfde frame worden geraakt. Het effect van de eerste aanval blijft bestaan, zelfs nadat je de Lv 3 Super Art hebt voltooid. We werken eraan om dit te corrigeren en uw geduld te waarderen.”


Ze markeerden vrijdag een vervolgbericht om te wijzen op de weergaveproblemen. “We zijn ons bewust van de volgende visuele bugs in de laatste update”, begint het bericht. “Als je een level omhoog gaat naar Master en een andere Master opnieuw matcht in een klassementswedstrijd, wordt het Legenda-pictogram weergegeven [and] Bij het omhoog of omlaag rangschikken is het aantal sterren dat op het resultatenscherm wordt weergegeven niet nauwkeurig.”

READ  Nitin Gadkari verdedigt bewegingen tegen China: onze regels waren verouderdHet kan zijn dat je deze problemen deze week wel of niet hebt ondervonden en/of opgemerkt tijdens het spelen van Street Fighter 6, maar het lijkt erop dat we er niet lang mee te maken zullen krijgen. Het lijkt erop dat AKI’s debuut in de game erg leuk was, waarbij veel fans veel verleiding uitten tijdens het gebruik van de gladde jager.


Heeft u al de kans gehad om AKI te gebruiken? Zijn er recent nog andere nieuwe bugs opgedoken in je Street Fighter 6-ervaringen? Bel in de reacties hieronder.
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *