De beste Nintendo Switch-bundeldeal voor Black Friday (2020)

De Nintendo Switch staat nooit lang in de winkelrekken. Het is niet zo vaak uitverkocht als in het begin van zijn leven, maar het is nog steeds een erg populair item en niet voor niets: het is nog steeds een geweldige console om te krijgen, zelfs vergeleken met aanbiedingen van de volgende generatie zoals de Xbox-serie X en PlayStation 5. Daarom ben ik blij om het te zien soort van te koop. Dit soort prijs is zo goed als mogelijk, mensen.

Het is te koop voor $ 300, wat weliswaar de werkelijke verkoopprijs is, maar deze bundel bevat Mario Kart 8 Deluxe, een partygame die net zo essentieel is als Scrabble. (Ja, Scrabble is een gezelschapsspel, laat me met rust en laat me in alle rust mijn sherry drinken.) Meestal stoppen deze bundels daar, maar deze bevat ook drie maanden Nintendo Online-service, zodat je kunt worden geschoold door Mario Kart spelers een derde van jouw leeftijd. Deze versie van de Switch kan op een tv worden gedockt of als handheld worden afgespeeld.

Al met al is het een waarde die iets hoger ligt dan de stickerprijs. U bespaart ongeveer $ 68 op de bundel. Sommige staten (inclusief de mijne) gaan de komende vakantie weer op slot, waardoor ik genoeg tijd heb om door te spelen Spiritfarer voor de honderdste keer (hier is een lijst met onze favoriete spellen).

Voor de quarantaine bracht ik het altijd graag naar een café of in de bus. Nu gaat het gewoon met me mee van mijn bank naar mijn bed naar de vloer, of waar ik ook heb besloten om een ​​nest te maken en een paar uur gezellig te zijn. Het is het perfecte cadeau voor dit zeer vervloekte jaar.

READ  Ratchet & Clank: Rift Apart heeft 60 fps, ray tracing-modus bij lancering

Nintendo zegt dat het ook beschikbaar zal zijn op Amazon, maar is niet op het moment van publicatie.


Als u iets koopt via links in onze verhalen, kunnen we een commissie verdienen. Dit helpt onze journalistiek te ondersteunen. Kom meer te weten.

Speciale aanbieding voor Gear-lezers: ontvang een 1-jarig abonnement op WIRED voor $ 5 ($ 25 korting). Dit omvat onbeperkte toegang tot WIRED.com en ons gedrukte tijdschrift (als u dat wilt). Abonnementen helpen bij het financieren van het werk dat we elke dag doen.

WIRED’s Pre-Black Friday-dekking


Meer geweldige WIRED-verhalen

Written By
More from Lesley Curry

Microsoft Outlook, Office 365, Teams en meer ondervinden een storing

Sommige Microsoft-services, waaronder Outlook, Office 365 en Microsoft Teams, ondervinden momenteel een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *