Koop vandaag nog de nieuwe Xbox Series X, Series S-controller voor $ 20 korting

Best Buy heeft zijn Black Friday-deals een paar dagen eerder dan gepland geïntroduceerd, inclusief aanzienlijke besparingen op de nieuwe Xbox Series X- en Xbox Series S-controllers van Microsoft die minder dan twee weken geleden zijn gelanceerd. De retailer heeft een derde van de herziene Xbox-gamepads gestoten, waarbij de ontwerpen in Carbon Black en Robot White zijn gedaald tot $ 39,99, en de speciale editie Shock Blue nu $ 44,99.

De nieuwe Xbox-controllers bieden verschillende verbeteringen, waaronder verbeterde ergonomie, getextureerde triggers, een nieuwe d-pad en een speciale deelknop – en zelfs bekroond met de beste Xbox-controller van Windows Central in 2020. Ze werken op Xbox One-consoles, de nieuwe Xbox Series X en Xbox Series S, en mobiel en pc.

Microsoft startte zijn nieuwste consolefamilie met deze nieuwe Xbox Series X- en Series S-controller, die in veel opzichten vergelijkbaar is met de Xbox One-revisie, maar ook met verschillende belangrijke verbeteringen. De nieuwe “Share” -knop ontleent een designtrend die op andere consoles wordt gezien, waardoor snelle toegang tot schermafbeeldingen en video-opnames mogelijk is.

Bespaar veel op deze VPN-services voorafgaand aan Black Friday

De getextureerde triggers en het directionele pad maken dagelijkse interacties ook een beetje soepeler, terwijl het lichaam verfijnd is met zachtere hoeken en randen. Het is allemaal geïnspireerd op de premium Xbox Elite Controller Series 2, die verschillende nieuwe functies heeft toegevoegd aan het basisontwerp van de Xbox One.

Het resultaat is een controller die anders aanvoelt, en hoewel het geen game-veranderende vernieuwing is, maakt deze besparing dit een lucratieve gamepad om te kopen als je een upgrade of vervanging nodig hebt. Het is de laagste prijs die we tot nu toe hebben gezien voor deze Xbox-accessoires van de volgende generatie, hoewel je hier meer van de beste Xbox-deals voor Black Friday kunt bekijken.

Written By
More from Vanessa Hale

Releasedatum FIFA 21-demo, starttijd, teamnieuws en downloadupdate voor PS4, Xbox One | Gamen | Vermaak

BIJWERKEN: Het lijkt erop dat de FIFA 21-demo een releasedatum heeft van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *