De beste online games om op je telefoon te spelen – Film Daily

Ah, mobiele games. Die kleine spellen die je speelt terwijl je in de rij wacht, wacht op je eten, in slaap probeert te vallen, ‘s ochtends vroeg wakker wordt, deze online spellen zijn vaak gratis, gemakkelijk mee te nemen in je zak en houden je geïnteresseerd tijdens deze quarantaine levensstijl van 2020. Wat zijn de beste online games om op je mobiel te spelen? Wat zijn de leuke games die je zo snel mogelijk moet downloaden?

Hier zijn vier fantastische online games om op je telefoon te spelen die gratis te downloaden, gemakkelijk te spelen en gegarandeerd urenlang geïnteresseerd zullen blijven. Omdat we op dit moment toch allemaal tijd hebben om te doden, dus we kunnen net zo goed de uren die voor sociale interactie gebruikt worden ergens mee vullen, toch? Rechtsaf. Bekijk deze spellen hieronder.

Animal Crossing: Pocket Camp

Miste de rage van Animal Crossing: New Horizons aan het begin van quarantaine vanwege het tekort aan Nintendo Switches? Nou, je kunt er van genieten Animal Crossing zonder te hoeven betalen voor een nieuw spelsysteem EN het spel zelf. Uitgebracht in 2017, Animal Crossing: New Horizons is gratis om te spelen en heeft net zo veel charme en hart op mobiel.

Nu speelt er een ander interactiesysteem voor dorpelingen, wat best gaaf is. Elke dorpeling heeft een relatieniveau dat moet worden vervuld door met hen te praten en te communiceren, in ruil daarvoor krijg je dingen met de esthetiek van de dorpeling. Anders ontwijkt u uw leningbetalingen en maakt u uw camping zo goed mogelijk. Maar ontwijk ook die leningbetalingen.

READ  Nieuwe functies en APK-downloadlink voor Android-gebruikers

Marvel Contest of Champions

Op zoek naar een goed vechtspel met een aantal populaire (en diep uitgesneden) Marvel-personages? Zeker, de Marvel vs Capcom-serie is (meestal) geweldig, maar als je iets gratis wilt downloaden? Dan heb je een geweldige vechtgame binnen handbereik Marvel Contest of Champions. Als je een stripboeknerd bent, dan heb je zeker uren plezier binnen handbereik.

Van de indrukwekkende graphics tot de vele opties van kostuums en alternatieve outfits, fans van vechtspellen zullen er iets van vinden Marvel’s Contest of Champions iets dat u ertoe zal brengen de uren in volmaakte gelukzaligheid door te brengen.

Onder ons

Dat is niet zo verwonderlijk in een lijst met uitstekende online games om op mobiel te spelen Onder ons zou worden opgenomen. Dit deels sociale experiment, deels detectivespel heeft een groep vrienden of vreemden op een kaart. In het begin word je toegewezen als bemanningslid of bedrieger. De bemanningsleden moeten de bedriegers achterhalen terwijl ze de toegewezen taken voltooien om te winnen.

Bedriegers moeten ondertussen alle bemanningsleden doden en ervoor zorgen dat ze niet uit een luchtsluis worden gegooid om het spel te winnen. Met drie verschillende kaarten (en een vierde arriveert begin 2021), Onder ons Het lijkt er niet op dat het binnenkort ergens heen gaat met steeds meer mensen die het spel spelen.

Hearthstone

Hearthstone is een op kaarten gebaseerd strategiespel dat gratis online kan worden gespeeld. Het is een geweldig grootschalig spel om naar mobiele spelers te brengen. Als u een voormalige of huidige bent World of Warcraft fan, dan herken je deze karakters in Hearthstone. De game zelf zorgt voor een intense strategie, die je hersenen zeker een training zal geven terwijl je op je bank gaat zitten.

READ  Download Minecraft 2021 op de gemakkelijkste en snelste manier

Voeg een aantal uitstekende, gemakkelijk te hanteren bedieningselementen en een ingewikkelde dekbouwer toe? Dan is de online versie van Hearthstone is een must voor je telefoon. Als je eenmaal de regels van het spel onder de knie hebt en aan strategieën begint, dan is het urenlang leuk om je tegenstanders voor je te laten knielen. Bij wijze van spreken.

Written By
More from Eda Greene

Resident Evil Village laadtijd en downloadgrootte vooraf

Download de Resident Evil Village-demo vooraf, zodat de download op tijd eindigt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *