Namens Provincie Zeeland Concern controller te Leeuwendaal

`Verbindende, resultaatgerichte strateeg met visie op controle ‘

Leeuwendaal zoekt de nieuwe concern controller voor de provincie Zeeland; een sterke, zelfstandige persoonlijkheid met verbindend, empathisch en coachend leiderschap. Een concerncontroller met oog voor kwaliteit, efficiëntie en risico’s, maar ook voor draagvlak, consensus en zorgvuldigheid. Wil jij werken in een lerende organisatie met leuke, professionele collega’s en een goede werksfeer? Solliciteer dan voor deze nieuwe functie!

Zeeland is een archipel. De kustlijn slingert hier 650 kilometer lang langs dijken, duinen, baaien en dammen. De provincie Zeeland zet zich in voor economische ontwikkeling, groei en innovatie. Ze maken gebruik van de strategische ligging in zee, tussen Rotterdam en Antwerpen. Ook kiezen ze bewust voor de sectoren waarin Zeeland sterk staat, zoals de procesindustrie met biobased economy, havens en logistiek, recreatie en toerisme, energie, landbouw en agrifood, visserij en aquacultuur.

Recent heeft een evaluatie plaatsgevonden naar de organisatorische positie van Control. De aansturing komt daarom in 2021 direct onder de provinciesecretaris te liggen. Voor deze ambitieuze organisatie zoeken we een nieuwe functie; de concerncontroller die in de rol van meewerkend voorman de drie adviseurs aanstuurt.

De nieuwe concerncontroller wordt verantwoordelijk voor de invulling van de functie en de verdere ontwikkeling van Control. Dit vraagt ​​om een ​​concerncontroller met onafhankelijke, strategische en verbindende kracht.

Als concerncontroller ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke en personele aansturing van het team Control, daarnaast verzorg je zelf een aantal inhoudelijke taken. Als vaste adviseur neem je deel aan de wekelijkse Raad van Bestuur. Daarnaast werk je samen met de andere control consultants aan het uitvoeren van onderzoek en leer- en verbeteraudits. Speerpunt voor de komende periode is de introductie van een legitimiteitsverklaring, voor het eerst in de jaarrekening 2021.

READ  'Nederlanders vinden illegaal downloaden acceptabel als er geen alternatief is' - IT Pro - News

Deze functie is 36 uur per week. Het maximum salaris is € 7.024, – bruto per maand (schaal 14). Naast je salaris ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB) van 21,8%, dat bestaat uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering, bijdrage levensloopregeling en bovenwettelijke vakantie. Met het IKB maak je de keuzes die bij je passen en kun je zelf een deel van je arbeidsvoorwaarden samenstellen.

Naast deze uitstekende arbeidsomstandigheden, nog belangrijker, staat u voor een grote uitdaging. Werken bij de provincie Zeeland is heel veelzijdig. In deze nieuwe functie en positie krijg je een brede en solide verantwoordelijkheid in de organisatie. Je werkt in een prettig team van professionals en in een lerende organisatie.

Heb je minimaal een afgeronde relevante academische opleiding (RA of RC is een pré)? Heb jij meerdere jaren ervaring in control bij een overheidsorganisatie, als coachend manager of meewerkend voorman van professionals? Staan onafhankelijkheid, integriteit, samenwerking en sparringpartner zijn voor het team voor jou voorop? Kunt u zich snel in een dossier verdiepen en met een uitstekend analytisch vermogen ‘door de cijfers kijken’? Dan kijken we uit naar je sollicitatie!

Gedetailleerde informatie over de organisatie, de inhoud van de functie, de opdrachten en functie-eisen lees je in het profiel van jou hier
kan downloaden.

Contactgegevens
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Irene Vervelde, senior recruitment en search advisor, en voor vragen over de procedure kan je terecht bij de zoekers. Ze zijn bereikbaar op 088-00 868 00.

Van toepassing zijn
Ga naar om te solliciteren de vacaturesite Leeuwendaal. Daar volg je de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt je gevraagd om je e-mailadres, persoonsgegevens, cv en motivatiebrief. Wij ontvangen uw reactie graag uiterlijk zondag 3 januari 2021.

READ  LUMC-onderzoekers zoeken gebruikers voor een speciale corona-app
More from Madison Garrett

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *