De bètaversie van de Xbox Series X-console is volgende week terug voor onze insiders

Eerder deze maand begon Microsoft met de uitrol van een nieuw initiatief genaamd “Console Purchase Pilot” voor Xbox Insider-abonnees, waardoor programmaleden Xbox Series X of S kunnen boeken – zij het op dit moment alleen in de VS.

Nu is het team naar Reddit gegaan om de beschikbaarheid van een nieuwe batch consoles aan te kondigen vanaf Di 1 juni 11:00 uur PST, Samen met instructies om mee te doen als je een Xbox Insider bent:

Als u zich nog niet heeft aangemeld Voor een console-aankoop-pilot, wil je de Xbox Insider-hub openen op een Xbox One- of Windows 10-console en deelnemen aan een console-aankoop-pilot via het gedeelte Previews van de app wanneer deze dinsdag opnieuw wordt geopend. Later die week sturen we je een aparte enquête waar je je Xbox-berichten ook ontvangt, waarin wordt gevraagd naar je consolevoorkeuren.

Als je al lid bent To Journey en je ontvangt al het bericht “Deze tour is niet geselecteerd”, je bent al opgenomen in de volgende selectietour zolang je deelneemt aan de reis in de Xbox Insider Hub. Als je meedoet aan de reis maar geen bericht ziet, kijk dan of je een bericht van Xbox hebt op het tabblad Partijen en gesprekken op de console.

Bovendien brengt Microsoft wijzigingen aan in de manier waarop de ‘Console Purchase Pilot’ werkt, waarbij de registratie is geopend voor de Windows 10-editie van de Xbox Insider Hub en de Xbox One voor ‘meer flexibiliteit’ en aanvullende berichten die aangeven waar u naartoe kunt gaan om te zien de status van uw bestelling inclusief bevestiging, verwerking, verzending en levering.

Je kunt de volledige helplijst vinden met toestemming van het Xbox-team Meer over RedditEn hoewel er voor zover we kunnen zien geen officieel woord is, lijkt het erop dat deze groep controllers voorlopig opnieuw beperkt zal zijn tot Amerikaanse gebruikers.

Interesse om dit te proberen? Heb je de laatste keer succes geboekt? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

READ  Spooky Chase is verschenen op Xbox, PlayStation en Switch
Written By
More from Vanessa Hale

Te gaar! All-You-Can-Eat verschijnt in maart 2021 op Switch, PS4, Xbox One en pc

Te gaar! All You Can Eat zal eindelijk verschijnen op Nintendo Switch,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *