De strategie van Luka Doncic die wonderen verrichtte in Los Angeles

De Los Angeles Clippers Ze hebben Luka Doncic nog niet opgelost, maar ze geven er niet zoveel om. Dit maakt tenslotte deel uit van hun plan.

In het spel Clippers 3 te verslaan Dallas Mavericks Om het gat terug te brengen tot 2-1, zette Doncic 44 punten neer. Dat was echter niet genoeg, want mensen als Kristaps Purzingis, Tim Hardaway Jr. en Galen Bronson slaagden er niet in de aanval af te houden om het op te nemen tegen Los Angeles.

Nu heeft Lue zich opengesteld voor zijn wedstrijdstrategie en heeft hij toegegeven dat hun plan altijd is geweest om Luka te laten scoren en andere spelers om hem heen te beperken, Andrew Gref van de Los Angeles Times.

Dat plan werkte duidelijk als magie. Ondanks de prestatie van Luka Duncic met het hoogste aantal doelpunten tot nu toe, reageerde Maves eenvoudigweg niet op de evenwichtige aanval van de Clippers onder leiding van Kawhi Leonard en Paul George.

Achteraf gezien had Luka’s persoonlijke 8-0 doelpunt, leidend tot het eerste kwart van 11 punten, hem in het begin moe en moe kunnen maken. Misschien lieten de tondeuses hem aanvallen en het andere uiteinde raken terwijl ze ervoor zorgden dat de andere Mav’s hun slag niet zouden krijgen.

READ  Sony Direct PS5-voorraad is uitverkocht - voorraad kan hierna worden verwacht

Voor wat het waard is, Porzingis kreeg net negen punten in Game 3, terwijl Hardaway het beperkte tot slechts 12 na het scoren van 49 punten in de eerste twee competities van de serie.

Van de Mav’s wordt verwacht dat ze een aantal grote aanpassingen maken in Game 4, maar het belangrijkste is dat ze de andere spelers nodig hebben om naar voren te komen en te helpen. Pati├źnt Luca. Zo niet, dan zullen de Clippers waarschijnlijk weer profiteren van deze enorme zwakte.

Mavs, Luca Dunsic, Clippers

More from Madison Garrett

Assassin’s Creed Valhalla voegt eindelijk een broodnodige gameplay-functie toe

Assassin’s Creed Valhalla Eindelijk premium spelers toegevoegd op pc, PS4, PS5, Xbox...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *