De Big Con-indiegame wordt gelanceerd op Xbox Series X | S en pc later deze zomer

Dankzij het uitgebreide ID @ Xbox-programma van Microsoft zijn Xbox-consoles een toevluchtsoord geworden voor indie-ontwikkelaars om hun coole en creatieve games te demonstreren. Een van de aankomende indiegames die naar het platform gaat, is The Big Con, die onlangs werd getoond op de ID @ Xbox Game Show in maart. Vandaag hebben Mighty Yell en Skybound Games een geheel nieuwe trailer voor The Big Con uitgebracht, waarin wordt onthuld dat de komische, verhalende avonturengame ergens in de zomer van 2021 naar Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One en pc gaat.

In The Big Con speelt Ali, een tiener die op alle mogelijke manieren de winkel van haar familie probeert te redden, wat uiteindelijk neerkomt op een conflict over het hele land met talloze trucs, puzzels, verkenning en meer. Wees je pad om je doelen te bereiken, vermom je niet op een belachelijke manier, ontmoet een vreemd stel personages en blijf in contact met je moeder terwijl je probeert haar winkel te redden.

VPN-deals: levenslange licentie voor $ 16, maandelijkse abonnementen voor $ 1 en hoger

Big Con is misschien niet een “AAA” -game zoals degene die onze lijst met de beste games op Xbox vult, maar het zou die speciale jeuk kunnen krassen die alleen creatieve en experimentele indiegames kunnen doen. Big Con komt later dit jaar naar Xbox en pc en kan nu op Steam’s wishlist worden geplaatst. Je kunt de nieuwe trailer hierboven bekijken, of genieten van enkele screenshots van The Big Con hieronder.

READ  Hoe u in juni 2500 Microsoft Points-beloning kunt claimen op Xbox - Gids
Written By
More from Vanessa Hale

De beste Xbox One X Black Friday-deals

Als je geduldig hebt zitten wachten om een ​​nieuwe gadget, kledingstuk, gameconsole,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *