De Nintendo Switch kreeg eindelijk een rekenmachine-app van $ 10

We bevinden ons in een relatief rustige periode voor Switch-releases terwijl we wachten Zwaard naar de hemelRemaster-apparaat dat in juli wordt gelanceerd. Gelukkig markeert vandaag een nieuwe aankomst Rekenmachine-app $ 10 Op de Nintendo-console, waardoor je apparaat de komende maanden niet veel stof verzamelt. Oh ja. Wiskunde.

De applicatie die was Eerder gespot Eurogamer, Letterlijk “The Calculator” genoemd en wordt uitgegeven door Sabec. Het is een enkele speler, die helaas elk teamaccount uitsluit, en werkt volgens de productpagina in tv- en mobiele modi. We zouden nalatig zijn als we niet zouden aangeven dat de app een opvallende gelijkenis vertoont met een Oude rekenmachine-app op iPhone, Maar aangezien het een goed doel is, maakt de app zich waarschijnlijk alleen schuldig aan het halen van inspiratie uit de inspiratie Klassiek Dieter Rams-ontwerp.

Wiskunde.
Foto: Sabec / Nintendo

In tegenstelling tot consoles van Sony en Microsoft, en zelfs Vorige Nintendo-machines, Switch heeft niet veel in de weg van niet-gaming-apps. Het bevat geen Netflix, Spotify of die andere programma’s waarvan we verwachtten dat ze op vrijwel elk elektronisch stuk met een scherm zouden verschijnen. Maar nu heeft het eindelijk een rekenmachine-app. Godzijdank.

READ  Cyberpunk 2077 PS4 / XO-prestaties zijn "verrassend goed", zegt CDPR
Written By
More from Lesley Curry

Spider-Cat neemt officieel ‘een huisdier, als geen probleem’ in Spider-Man: Miles Morales

We wisten al dat Spider-Cat zou worden de echte held van Spider-Man:...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *