De brand in de afvalcontainer stopt de dag ervoor na 46 dagen

De brand in de afvalcontainer stopt de dag ervoor na 46 dagen

gisteren Niet meer. Het verbluffende wrak van de game, waarbij ontwikkelaar Fntastic de sluiting slechts vier dagen na de lancering aankondigde, sloot maandag zijn servers voorgoed af. Rapporten IGN. Uitgever Mytona heeft alle verwijzingen naar de veelgehypte Steam Early Access-titel van zijn website verwijderd.

Om de tijdlijn samen te vatten: de game van $ 40 werd op 7 december gelanceerd, Fntastic, uit het niets Hij zei Het sloot op 11 december en Mytona verwijderde de servers van het spel op 22 januari. Nadat de studio was gesloten, stond er in een officiële verklaring van Fntastic: “Helaas gisteren “Het is financieel mislukt en het ontbreekt ons aan geld om door te gaan.”

Vermoedelijk een bericht van Fntastic CEO Eduard Gotovstev publiceren Op Russische sociale kanalen werd op 11 december beweerd dat er meer dan 200.000 exemplaren van de game waren verkocht. Destijds had de game 81 procent negatieve recensies op Steam, waarbij bijna de helft van de kopers om terugbetaling vroeg.

Een promotionele screenshot van het ter ziele gegane spel The Day Before.  Een speler gekleed in militaire kleding patrouilleert door een dorre stad.

Fantastisch/Mituna

Wat betreft de manier waarop het speelde toen het beschikbaar was, bekritiseerden gebruikers de “onvolmaaktheid, het gebrek aan originaliteit en de schijnbaar opzettelijk trage voortgang in het spel”, schreef Richard Lai van Engadget in december. de manier van spelen Videos Op online geplaatste beelden was te zien dat spelers saai door een lege stad liepen en weinig te doen hadden.

terwijl, IGNGabriel Moss had de pech het nauwelijks speelbare fiasco te recenseren; geven Het is een zeldzame graad 1/10. “gisteren “Het is geen MMO of zelfs maar een open wereld, ondanks de beweringen van de ontwikkelaar dat het beide zal zijn”, schreef Moss. “Het is eigenlijk een extractieschieter met maar één doel: langzaam door de grotendeels lege stad rennen, wat buit pakken en een van de extractiepunten bereiken voordat je sterft.”

READ  MW3-spelers pleiten voor ‘permanente’ toegang tot MW2 Mosh Pit-maps

Fntastic zei in december dat het samenwerkte met Valve om terugbetalingen mogelijk te maken voor iedereen die erom vroeg, zelfs als ze langer dan twee uur speelden. U kunt een terugbetaling aanvragen door naar te gaan Stoom hulp > Aankopen > gisterenen selecteer vervolgens een reden (bijvoorbeeld 'Gameplay of technisch probleem') onder 'Welk probleem ondervindt u met dit product?' Projectie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *