Medewerker bij Mysuru Palace test de positieve, toeristische plek van het coronavirus zodra het sanitair begint

Mysuru Palace sanitation begins

Het Mysuru-paleis is verlicht voor Dasaramydasara.in

Mysuru Palace is altijd een van de iconische toeristische locaties in Mysuru geweest, een lokale en culturele favoriet. In een teleurstellende gang van zaken is het paleis zaterdag verzegeld voor sanitaire voorzieningen, aangezien een familielid van het personeel van het paleis positief is getest op coronavirus.

Mysuru Palace verzegeld

Elk jaar tijdens het historische monument Dussehra, wordt Mysuru Palace overspoeld door toeristen terwijl het paleis oplicht voor het festival. Door de pandemie zijn de zaken voorlopig echter onzeker geworden.

Het paleis is nu drie dagen tot maandag gesloten voor bezoekers. De reden is coronavirus, aangezien het paleis op vrijdag werd verzegeld voor sanitaire voorzieningen, omdat een van de medewerkers positief testte op het virus. De zoon van een kameelverzorger in het paleis was positief voor COVID-19. Het paleisgebouw en de kamelenopvang worden allemaal schoongemaakt.

Een functionaris vertelde IndiLeak: “Mysuru Palace is tijdelijk gesloten nadat de zoon van een kameelverzorger besmet is met het coronavirus.”

De sanering van Mysuru Palace begint

Twitter

Mysuru Palace sanitaire voorzieningen

Twitter

Aangezien het paleis een toerist is, brengt het een risico met zich mee voor het verspreiden van infecties, dit vereist nog meer veiligheid en voorzorgsmaatregelen van een deel van het districtsbestuur. Het is ook een weekendje weg voor veel toeristen uit Bengaluru en elders.

READ  Feitcontrole: het account van Dr. Aisha op Twitter is nep; COVID slachtofferverhaal gaat viraal
Written By
More from Aubrey Mason
De werelden van Minecraft liggen terug en zorgen voor teleurstelling bij de avonturiers
Maine CraftRealms, de officiƫle online servers van de sandbox-game voor het bouwen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *