iOS 17.3-update voor iPhone kan nu worden gedownload

iOS 17.3-update voor iPhone kan nu worden gedownload

iOS 17.3- en iPadOS 17.3-updates zijn uitgebracht

Apple heeft iOS 17.3 voor iPhone uitgebracht, samen met iPadOS 17.3 voor iPad. Software-updates omvatten enkele kleine nieuwe functies, evenals beveiligingsverbeteringen en bugfixes, dus het wordt aanbevolen voor alle iPhone- en iPad-gebruikers om deze op hun apparaten te installeren.

De meest opvallende nieuwe functie in iOS 17.3 is Bescherming tegen gestolen apparaten, die tot doel heeft het moeilijker te maken voor toegang tot je apparaat door Face ID of Touch ID te vereisen om bepaalde wijzigingen aan te brengen, zelfs als het is gestolen door iemand die de gegevens van het apparaat kent. wachtwoord. . Daarnaast heeft Apple een nieuw Black Unity-achtergrond toegevoegd met bloeiende bloemen getekend op een zwarte achtergrond ter ere van de zwarte cultuur tijdens deze Black History Month. Er is nu ook de mogelijkheid om muziekafspeellijsten met vrienden te delen. De volledige releaseopmerkingen voor iOS 17.3 vindt u hieronder.

Daarnaast heeft Apple ook macOS Sonoma 14.3 voor Mac uitgebracht, samen met Apple Watch-updates met watchOS 10.3 en tvOS 17.3 voor Apple TV en HomePod.

Hoe iOS 17.3 / iPadOS 17.3-updates te downloaden en te installeren

Voordat u een systeemsoftware-update start, moet u altijd een back-up van uw iPhone of iPad maken naar iCloud. Bovendien is het installeren van updates eenvoudig:

  1. Open de app Instellingen op uw iPhone of iPad
  2. Ga naar “Algemeen”
  3. Selecteer “Software-update”
  4. Kies “Nu bijwerken” om de iOS 17.3/iPadOS 17.3-software bij te werken

Uw iPhone of iPad installeert de update en start opnieuw op om de installatie te voltooien.

Dit soort draadloze updates zijn de snelste en gemakkelijkste manier om updates te installeren, maar technisch gezien kun je je iPhone of iPad ook op een Mac of pc aansluiten om daar updates te installeren.

READ  Google brengt de stabiele Android Auto 10.2 uit, met deze truc kun je deze nu downloaden

Gevorderde gebruikers kunnen ook software-updates uitvoeren met behulp van IPSW-bestanden, dit zijn firmwarebestanden voor specifieke apparaten en softwareversies, maar dit is een geavanceerder proces en volkomen onnodig voor de meerderheid van de gebruikers om zich ermee bezig te houden.

iOS 17.3 IPSW-downloadlinks

iPadOS 17.3 IPSW-downloadlinks

Release-opmerkingen voor iOS 17.3

De releaseopmerkingen voor iOS 17.3 zijn als volgt:

Bescherm gestolen apparaten
– Bescherming tegen gestolen apparaten verhoogt de veiligheid van uw iPhone en Apple ID door Face ID of Touch ID te vereisen zonder dat u een toegangscode nodig heeft om bepaalde acties uit te voeren.
– Beveiligingsvertraging vereist het gebruik van Face ID of Touch ID, een uur wachten en vervolgens aanvullende succesvolle biometrische authenticatie voordat gevoelige bewerkingen worden uitgevoerd, zoals het wijzigen van de toegangscode van uw apparaat of Apple ID-wachtwoord

Vergrendel het scherm
– Nieuw Unity-behang eert de zwarte geschiedenis en cultuur ter ere van de Black History Month

muziek
– Met samenwerking op afspeellijsten kunt u vrienden uitnodigen om deel te nemen aan uw afspeellijst en iedereen kan nummers toevoegen, herschikken en verwijderen
– Emoji-reacties kunnen aan elk nummer in de gezamenlijke afspeellijst worden toegevoegd

Deze update bevat ook de volgende verbeteringen:
– Met Hotel AirPlay-ondersteuning kunt u bij geselecteerde hotels inhoud rechtstreeks naar uw tv op de kamer streamen
– AppleCare & Garantie in Instellingen toont uw dekking voor alle apparaten waarop u bent ingelogd met uw Apple ID
– Verbeteringen in crashdetectie (alle iPhone 14- en iPhone 15-modellen)

Er zijn afzonderlijk software-updates beschikbaar voor Mac, Apple Watch en Apple TV, zoals macOS Sonoma 14.3, watchOS 10.3 en tvOS 17.3, elk beschikbaar via hun respectievelijke software-updatemechanismen.

READ  Wat is het en hoe te downloaden?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *