De broederschapsrij van USC ondergaat een COVID-19-uitbraak en infecteert er 40

De broederschapsrij van USC ondergaat een COVID-19-uitbraak en infecteert er 40

Een coronavirusuitbraak heeft zich verspreid over de studentenvereniging van de University of Southern California, zeiden schoolambtenaren donderdag.

Ten minste 40 mensen die in een straat wonen waar verschillende studentenverenigingen zijn gevestigd, zijn positief getest voor COVID-19, hoofdgezondheidsstudent Sarah Van Orman vertelde The Los Angeles Times.

‘Een aanzienlijk deel van de zaken had betrekking op vier studentenverenigingen’, zei Van Orman.

Tot op heden zijn ongeveer 150 USC-studenten en -medewerkers besmet met het virus.

Universiteitsfunctionarissen zeiden dat de acties van leden van de gemeenschap buiten de campus cruciaal zijn om de verspreiding van de uitbraak tegen te gaan.

“Tenzij we allemaal begrijpen dat op dit moment onze enige hulpmiddelen fysieke afstand nemen en het dragen van maskers zijn, zullen we verwoestingen blijven lijden, niet alleen in termen van economie, ons leren, onze academici, onze banen, maar ook mensen die sterven, ‘Zei Van Orman.

‘Ieder van ons moet beslissen waar we voor staan. Frats moeten dat ook doen. ‘

Hoewel de uitbraak de studentenhuizen trof, was het niet duidelijk of de geïnfecteerden ook leden van de vereniging waren, die in de zomer vaak kamers verhuren, zei Van Orman.

De uitbraak van USC-studenten is grotendeels voorbij, voegde ze eraan toe, waarbij ze toegeeft dat ze doorgaat met testen en agressieve contacttracering, evenals verplichte quarantaine die is bevolen door het Los Angeles County Department of Public Health.

De school rapporteerde voor het eerst 15 positieve gevallen op broederschapsrij in een persbericht van 9 juli.

“We hebben de afgelopen week geen gevallen meer gezien”, zei Van Orman.

READ  NBA 2K24 heeft Crossplay op PS5 en Xbox Series X en S.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *