‘Goodfellas’-ster Joe Pesci wil de dokken van Jersey Shore-buren’ meppen ‘

‘Goodfellas’-ster Joe Pesci wil de dokken van Jersey Shore-buren’ meppen ‘

Joe Pesci vindt dit eigendomsgeschil niet ‘grappig’.

De ster van “Goodfellas” voert ruzie met zijn Jersey Shore-buren over hoe lang hun dokken moeten zijn – en channelt zijn advocaatpersonage van “My Cousin Vinny” om te voorkomen dat ze uitsteken waar, hé, misschien horen ze er niet bij.

Pesci heeft een brief geschreven in tegenstelling tot twee nieuwe dokken die 315 voet in Barnegat Bay zouden reiken, en daarin spoort hij staatsbureaucraten aan om de bouwplannen te wijzigen “voordat het te laat is”.

Pesci – die in de openingsscène een beroemde stervende man in de kofferbak van een auto steekt om ‘Goodfellas’ – gaat niet verder in.

Maar de kleine mob-filmster specificeert wel dat alle nieuwe dokken niet langer mogen zijn dan de zijne.

“Meer dan een verdubbeling van de lengte van deze dokken zou ongetwijfeld het uitzicht op de baai blokkeren dat momenteel wordt genoten door andere huiseigenaren in het gebied”, schreef Pesci, die zichzelf in deze kwestie reprise, over de voorgestelde constructie.

“Wat nog belangrijker is, deze uitbreidingen zouden watersporters, kajakkers en peddelaars in dit gebied – waaronder ook kinderen naast volwassenen – dwingen om in wateren ver van het land te opereren, en dus in het kielzog van grote waterscooters”, zegt de brief van Pesci.

“Als 30-jarige inwoner van West Point Island, vraag ik de afdeling met respect om van deze gelegenheid gebruik te maken om deze trend nu te stoppen door de lopende aanvragen te weigeren voordat het te laat is”, concludeert het.

Goedkeuring voor de dokken is nog in behandeling bij de New Jersey Tidelands Resource Council.

READ  De vriendschap met Azeroth eindigde en nu is Final Fantasy XIV mijn beste vriend

joe-pesci-dock-10

joe-pesci-dock-11

Volgende

Braxtons notitie bevat haar bekentenis dat ze in het ziekenhuis was opgenomen voor …


Al 30 jaar bezit Pesci een enorm, 7.200 vierkante voet, acht bedden, acht badkamers, eigentijds huis aan de baai in Lavallette, NJ.

Het huis is afgelopen herfst voor $ 6,5 miljoen op de markt gebracht, volgens Toptenrealestatedeals.com.

De brief van Pesci van 2 oktober 2019 was een van de meer dan 30 oppositiebrieven van huiseigenaren verzameld door advocaat Philip Mylod, die een van de families vertegenwoordigt die ook vechten tegen de twee dokuitbreidingen.

‘Als het wordt goedgekeurd, hebben ze dokken die 300 voet uitgaan om het vier meter diepe water te bereiken’, zei Mylod. De Raad van Tidelands wacht momenteel op een uitspraak van het kantoor van de procureur-generaal van de staat, waarin wordt verduidelijkt “wie wat krijgt als het gaat om de oeverrechten”, zei hij.

Ondertussen is Pesci’s buurman – een huis aan het water van de LLC P.T. Jibsail – kreeg in 2018 goedkeuring voor een dok van 315 voet, maar de andere huiseigenaren zijn ook van mening dat dit dubbele dok door de staat ten onrechte was toegestaan.

“Mijn cliënt heeft ruime rechten” om dat dok te hebben, vertelde de advocaat van de LLC, Neil Yoskin, aan The Post, eraan toevoegend dat het dok alle juiste vergunningen en goedkeuringen heeft, ook van het ministerie van Milieubescherming van de staat.

READ  IDFG verzendt onjuiste resultaten voor big game-tags

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *