De burgemeester van Atlanta zegt dat ze positief heeft getest op Covid-19

5 juli Coronavirus-updates

De gouverneur van de Braziliaanse staat São Paulo, João Doria, zei maandag dat hij “de beelden die we in Rio de Janeiro en Londen zagen” wil vermijden nadat bars en restaurants in de hoofdstad van de staat maandag zijn heropend, en daarom zullen er strikte regels gelden plaats.

“We willen in São Paulo niet de beelden zien die we in Rio de Janeiro en Londen hebben gezien”, zei Doria tijdens een persconferentie, eraan toevoegend dat bars en restaurants om 17.00 uur moeten sluiten. om ‘drukte te vermijden’.

Bars, restaurants en schoonheidssalons zijn maandag met beperkingen heropend in São Paulo, na te zijn gesloten sinds 24 maart. Eetgelegenheden hebben nu zitplaatsen nadat ze beperkt zijn tot bezorg- en afhaaldiensten.

In een decreet van het stadhuis van Sao Paulo is vastgelegd dat bars en restaurants zes uur per dag kunnen werken en een maximale bezetting van 40% hebben. Inrichtingen, zoals winkelcentra, die al in een eerdere fase van het heropeningsplan mochten openen, mochten vanaf maandag de openingstijden verlengen.

Afgelopen vrijdag heeft de regering van de staat Sao Paulo ook toestemming gegeven voor de heropening van theaters, bioscopen, culturele evenementen en sportscholen in andere regio’s.

De staat São Paulo, de meest bevolkte van Brazilië, leidt het land met coronavirusinfecties en sterfgevallen. De staat registreerde de afgelopen 24 uur 10.540 nieuwe gevallen en 56 sterfgevallen als gevolg van nieuw coronavirus, aldus de staatssecretaris van Volksgezondheid. Sinds het begin van de pandemie heeft de staat São Paulo 323.070 gevallen van Covid-19 en 16.134 sterfgevallen als gevolg van het virus geregistreerd.

READ  Romantici kunnen weer verliefd worden in de nieuwe JRPG Eternights

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *