De Cardinal verliest acht wedstrijden op rij van de Rams met een ruime overwinning in Los Angeles

Englewood, CA – Sommige voetbalwedstrijden zijn puur commerciële zaken. Je blokkeert en verwerkt passen, rent, gooit, vangt en breekt passen af.

Begin, eindig, ga verder.

Maar sommige spellen zijn persoonlijk. Ze hebben een bijkomend voordeel, een speciaal gevoel dat er iets aan de hand is waardig voor aftrek.

Dat was het geval op een stomende zondagmiddag in het SoFi Stadium, toen de kardinaal vier jaar lang gefrustreerd was tegen de Rams in de vorm van overwinning 37-20 Het was compleet en bevredigend.

Arizona heeft acht wedstrijden op rij verloren van Los Angeles. In zeven daarvan gaven de Cardinals minstens 31 punten in. In vijf punten slaagden ze er niet in om meer dan negen te scoren. In totaal heeft Arizona in de loop van deze uitgebreide slip die teruggaat tot 2017, beter gepresteerd met een gemiddelde marge van 31-11.

Spelers komen misschien in de NFL vanwege hun fysieke capaciteiten, maar veel van degenen die rondhangen, doen dit vanwege hun competitieve trots. En het krijgen van een “kick-ass” – zoals ster quarterback Kyler Murray het noemde – is reden genoeg om de wedstrijd persoonlijk te nemen.

Dus toen de Cardinals vroeg in het vierde kwartaal de leiding namen op hun 1-yard lijn en 94 yards overliepen? 11 … opeenvolgend … rennen … toneelstukken, Het moet persoonlijk zijn, toch?

“Ik weet persoonlijk niets”, zei Michael Bidwell, eigenaar van de Cardinals, over het algehele optreden. ‘Maar het was heel belangrijk. Acht was genoeg.’

Deze road-ranking-campagne vernietigde meer dan de helft van het vierde kwartaal, wat uiteindelijk de laatste score van Arizona opleverde, een velddoelpunt van 23 yard dat de Cardinals een verbluffende 37-13 voorsprong op het voormalige thuisteam opleverde. De Rams wierpen zich in de tijd van het afval om de uiteindelijke marge er minder vernederend uit te laten zien, maar Murray & Co. stormden de SoFi Arena binnen en legden een verklaring af.

Het resultaat was om meerdere redenen belangrijk voor de kardinalen. Ze verbeterden niet alleen hun record naar 4-0 en gaven hen de enige eerste plaats in de NFC West – een wedstrijd voor de Rams, een wedstrijd tegen de Seahawks en 49ers – maar het bevestigde ook dat het in hun laatste buiten het seizoen. Bij het zoeken naar beproefde spelers die zowel in de kleedkamer als op het veld effecten kunnen maken. Cards wilden veteranen die konden helpen een cultuur van succes te creëren die spelers konden doen anticipatie Om te winnen, niet alleen hopen op het beste. Veel van die signeersessies speelden zondag een grote rol, zij het in het midden Rodney Hudson Correcte lijnoproepen maken en een eenheid besturen waarmee Arizona 216 yards kon opereren; of defensief einde JJ Watt Assisteren van een verdediging die twee fastfood-manieren had en waardoor de krachtige aanval van de Rams het grootste deel van de dag op infanterie leek, met 146 yards van de 401 totale yards van de Los Angels in nesttijd; of wijdverbreid AJ Groen Zet de toon vroeg met Touchdown ontvangen 41 yards Om de kardinalen op het bord te krijgen.

READ  De eerste schermen van Battlefield 6 zijn mogelijk gelekt
More from Madison Garrett

Metro Exodus Enhanced Edition is gratis voor bestaande eigenaren, maar heeft serieuze hardware nodig

Verplaatsing van de metroDe halfopen wereld die door post-apocalyptisch Rusland dwaalt Lijdt...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *