The Good Life krijgt vandaag een Xbox-demo en komt bij de lancering naar Game Pass

The Good Life, het vreemde, mysterieuze schietspel van Deadly Premonition Mastermind Hidetaka “Swery” Suehiro en zijn team bij White Owls, is nu beschikbaar als demo op Xbox Game Pass. De crowdfunding-game kreeg onlangs een releasedatum van 15 oktober na meerdere jaren van ontwikkeling en meerdere vertragingen. De demo is goed nieuws voor degenen die zich zorgen maken over de titel na de hobbelige ontwikkelingscyclus, en Xbox-fans kunnen wat gemakkelijker ontspannen in de wetenschap dat deze op dag één in Game Pass wordt gelanceerd.

In The Good Life speelt Naomi, een New Yorkse fotograaf die de Britse stad Rainy Woods bezoekt, om te onderzoeken waarom het bekend staat als ‘de gelukkigste plek op aarde’. Ze heeft een grote primeur nodig om een ​​enorme schuld af te betalen, en krijgt meer dan ze had verwacht als ze ontdekt dat Rainy Woods een ongewoon geheim heeft: als de zon ondergaat, veranderen hun bewoners in katten en honden. Om deze puzzel op te lossen, moet je foto’s maken en aanwijzingen verzamelen. Daarnaast lost u uw schulden af ​​door klussen aan te nemen en bespaart u geld waarmee u ook uw huis en tuin kunt inrichten. Je kunt ook op schapen rijden, dus waarom niet?

Naast Xbox komt The Good Life ook op PlayStation 4, Switch en pc. Er zal ook een demo beschikbaar zijn tijdens het Steam Next Festival op 1 oktober.

Lees hier het originele artikel

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Toysmatrix is ​​een automatische assembler over universele media. Alle inhoud is gratis online beschikbaar. We hebben het zojuist voor educatieve doeleinden in één platform gerangschikt. In elke inhoud wordt een hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren en alle materialen zijn van hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze site publiceren, neem dan contact met ons op via: E-mail – [email protected]. Inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

READ  343 schiet geruchten neer dat Halo Infinite niet naar Xbox One komt

Written By
More from Vanessa Hale
Fall Guys releasedatum voor Nintendo Switch en Xbox – Mediatonic onthult toekomstige plannen | Spellen | vermaak
Fall Guys Ultimate Knockout-ontwikkelaar Mediatonic gaf fans de grootste hint tot nu...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *