De chef van Barcelona spreekt zijn vertrouwen uit in het herondertekeningscontract van Messi met het team

De chef van Barcelona spreekt zijn vertrouwen uit in het herondertekeningscontract van Messi met het team

Lionel Messi.Twitter

Barcelona-president Josep Maria Bartomeu zei zondag dat de talisman-aanvaller Lionel Messi een nieuw contract bij de club zal tekenen, ondanks geruchten over de toekomst van de Argentijn.

“Messi heeft vaak gezegd dat hij hier met pensioen wil gaan en ik twijfel er niet aan dat hij opnieuw zal tekenen”, zei Bartomeu in een interview gepubliceerd door de Barcelona-sportkrant Mundo Deportivo.

Messi om in Barcelona te zijn?

De 33-jarige is momenteel gecontracteerd tot het einde van volgend seizoen met Barcelona in gesprek met de aas Argentinië vooruit over een verlenging.

Er wordt gespeculeerd dat record zesvoudig Ballon d’Or-winnaar Messi niet tevreden is met het leiderschap van de club.

Over de terugkeer van Neymar naar de Catalaanse reuzen van de Franse kampioen Paris Saint-Germain zei Bartomeu: “Nu nemen we beslissingen en de spelers, als ze niet komen als onderdeel van een spelersuitwisselingsprogramma, is het erg moeilijk voor hen om te komen . “

Eerder zei voormalig Barcelona-middenvelder Luis Garcia dat Messi gemakkelijk kan blijven spelen tot 2025.

Barcelona

Lionel Messi van Barcelona viert na het scoren van zijn tweede doelpunt tijdens de La Liga-wedstrijd tussen Real Madrid en Barcelona in Estadio Santiago Bernabeu op 23 december 2017 in Madrid, Spanje.Denis Doyle / Getty

“Waarom niet? De manier waarop hij speelt, zijn stijl aan het spel aanpast, is indrukwekkend. Elk jaar laat hij ons iets anders zien, maar houdt hij hetzelfde aantal doelpunten bij, helpt”, zegt Garcia, die in de periode 2003-2004 voor Barcelona speelde. seizoen, zei tijdens een videoconferentie gefaciliteerd door LaLiga.

READ  Voormalige Nintendo-medewerkers beschrijven 'massale paniek' toen Nintendo dacht dat Zelda: Breath of the Wild Game of the Year op TGA 2017 niet zou winnen

“Zelfs elk jaar meer! Hij past zich aan, hij brengt niet zoveel tijd vooraan door omdat hij weet dat het moeilijker is, dus laat hij iets meer vallen. Hij laat zien waarom hij zo intelligent is. Hij past zijn spel aan aan wat het team nodig heeft in elke wedstrijd. Ik kon hem gemakkelijk in 2025 zien spelen! ” voegde de voormalige vleugelspeler van Atletico Madrid en Liverpool toe.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *