Is de GO Sharing-scootmobiel verkeerd gestopt? U kunt er dit tegen doen

Niets is vervelender dan iemand die een groene GO Sharing-scooter parkeert waar hij die maar voelt. Over de stoep, in de bush of vlak voor je uitgang … ondanks het feit dat veel automobilisten denken dat ze geen boete zullen krijgen voor onjuist parkeren, is dit volgens het bedrijf toch net even anders.

Als je je GO Sharing-scootmobiel in het midden van de steiger parkeert, doe je iets verkeerds. Als bestuurder wordt u na afloop van de rit gevraagd om een ​​foto van de geparkeerde scooter te uploaden. “Zolang het zich in een groene omgeving bevindt, is het de verantwoordelijkheid van de coureur”, zegt Lloyd Drop van GO Sharing tegen het Brabants Dagblad. U moet zich houden aan de wet- en regelgeving. Als er een klacht is, kunnen we die foto zien en er met iemand over praten. ”

Wat kan je doen?

Heeft u vaak last van niet goed geparkeerde scooters? Dit is wat u kunt doen: Meld ze bij GO Sharing. U kunt dit online doen. Noteer het kenteken, de locatie en het tijdstip waarop de scootmobiel verkeerd geparkeerd stond. Als je een foto maakt van de scooters, zie je meteen hoe ze geparkeerd stonden. Ook met klachten als gevaarlijk of asociaal rijgedrag kunt u een klacht indienen.

“We hebben de hele dag iemand beschikbaar die het ongemak snel kan melden”, zegt Lloyd. “De eerste overtreding wordt gevolgd door een waarschuwing, de tweede is een boete van 50 euro en de derde keer mag iemand geen deelscooters gebruiken. Het is nog niet gebeurd en heeft nog geen boete gekregen. De ervaring leert dat als we waarschuwen mensen, dat zal echt effect hebben. “

READ  Pure Terrastival geen goedkeuring van de gemeente; kaartverkoop uitgesteld

Waar geef je een GO Sharing-scootmobiel af?

Aan de overkant app van GO Sharing (Deze is te downloaden vanaf de website) U kunt zien waar u de groene scooter kunt afgeven. De groene gebieden op de onderstaande kaart zijn de gebieden waar gedeelde scooters kunnen worden achtergelaten. Rode zones zijn plaatsen waar scooters helemaal niet zijn toegestaan. Deze gebieden zijn geïdentificeerd met de gemeente. Als u dit wilt wijzigen, kunt u dit uitleggen aan de gemeente.

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *