macOS Ventura Beta 2 beschikbaar om te downloaden

Apple heeft de tweede bètaversie vrijgegeven van macOS Ventura voor Mac-gebruikers die zijn ingeschreven voor het bètatestprogramma voor ontwikkelaars.


macOS Ventura bevat Stage Manager, een multitasking-functie die vensters samenbrengt, verbeteringen en nieuwe functies in de Berichten-app, de Mail-app, nieuwe Safari-tabgroeperingsfuncties, Handoff met FaceTime-ondersteuning, de toevoeging van de Weer- en Klok-app en een verscheidenheid aan van andere app-verbeteringen Op ingebouwde apps, herontworpen systeemvoorkeuren hernoemd als instellingen die overeenkomen met iOS/iPadOS, en nog veel meer.

Elke geregistreerde Apple-ontwikkelaar kan de bètaversie van macOS Ventura nu meteen installeren, hoewel vroege bèta’s fouten bevatten en niet worden aanbevolen voor gebruikers die geen echte ontwikkelaars zijn. Een openbare bèta zal in juli beschikbaar zijn voor meer informele gebruikers.

Geïnteresseerde gebruikers kunnen de lijst met Macs bekijken die compatibel zijn met macOS Ventura.

Mac-gebruikers die macOS Ventura bèta gebruiken, kunnen nu de tweede bèta downloaden via het Apple-menu > Instellingen > Software-update.

macOS Ventura bèta 2

Meer casual gebruikers die geïnteresseerd zijn in bètatests, krijgen volgende maand de kans om de openbare bètaversie van macOS Ventura te downloaden en te installeren.

Apple zei dat de laatste openbare versie van macOS Ventura dit najaar zal worden uitgebracht.

Als je nog niet klaar bent om de bèta uit te voeren, maar wel graag een paar macOS Ventura-screenshots wilt bekijken, bekijk het dan eens.

Los daarvan heeft Apple ook iOS 16 beta 2 en iPadOS 16 beta 2 voor respectievelijk iPhone en iPad uitgebracht.

READ  Download nu 0.21.0 APK via deze link
Written By
More from Eda Greene
Hoe CaixaBankNow te downloaden op Android en iOS; Het proces en de eerste stappen
Gisteren om 15.00 uur begon het enorme proces van het migreren van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *