De Counter-Strike 2-update repareert de hilarische Michael Jackson-achtige bug

De Counter-Strike 2-update repareert de hilarische Michael Jackson-achtige bug

Tegenaanval 2 Het heeft ongelooflijk veel opwinding voor zichzelf opgebouwd voorafgaand aan de recente lancering. Fans hebben jaren gewacht op Valve’s nieuwe shooter nadat ze honderden en duizenden (misschien zelfs honderdduizenden) uren in CSGO hadden gestoken. Nu CS2 eindelijk hier is en openstaat voor alle spelers, heeft de ontwikkelaar voortdurend updates uitgebracht om bugs aan te pakken, andere problemen aan te pakken en functies te implementeren. De nieuwste update repareert wat wel eens een van de grappigste bugs ooit zou kunnen zijn, tot onze grote ontsteltenis.

Je bent waarschijnlijk bekend met de gekke bug in Counter-Strike 2 waarbij de voeten van spelers aan de grond worden vastgemaakt terwijl de rest van hun lichaam dat niet is. Als je het zelf niet kunt zien, stel je dan voor dat Michael Jackson danst in de videoclip Smooth Criminal. Dankzij de bug van de FPS-game kun je op een zwaartekracht tartende manier naar voren leunen, net zoals Jackson dat in het echte leven kon doen.

Helaas hebben de ontwikkelaars ons allemaal met een gebroken hart achtergelaten nu een patch het spel van zijn hilarische bug heeft verlost. Valve heeft ook verschillende andere problemen aangepakt, waaronder die op de kaarten Inferno, Mirage, Nuke, Viaduct en Vertigo. De update repareert ook meer verschillende bugs, zoals de bug waardoor spelers het plafond konden bereiken.

Als je een fan bent van Steam Workshop, zul je blij zijn te weten dat de CS2-update de tools aanpakt. Door het toevoegen van een nieuwe screenshot-knop aan de item-editor, zul je merken dat je in Counter-Strike II net zo creatief wordt als in Garry’s Mod.

Counter-Strike 2 Patch Notes – Donderdag 12 oktober 2023

Als je de patch-opmerkingen van Valve rechtstreeks van de bron wilt bekijken, kun je naar de officiële post van het team gaan op stoom Bekijk alle Counter-Strike 2-wijzigingen die met de nieuwe update komen van dichterbij.

READ  Call of Juarez: Gunslinger is voor een beperkte tijd gratis te gebruiken op Steam

animatie

 • De bug in de voetsteun van ‘Smooth Criminal’ is opgelost.
 • Teamselectie en teamintro-mesanimatie zijn aangepast om met Shadow Daggers te werken

de manier van spelen

 • Wanneer een server het niet eens is over de uitrusting van een speler, bijvoorbeeld wanneer een wedstrijd begint tijdens een patch, geeft de Koop nu-lijst de door de server goedgekeurde uitrusting weer
 • Er is een probleem opgelost waarbij spelers door plafonds konden breken
 • Er zijn aanpassingen gedaan aan de karakterarcering om de zichtbaarheid van spelers te verbeteren

kaarten

 • Diverse bugfixes en aanpassingen aan Inferno, Mirage, Nuke, Viaduct en Vertigo

verschillend

 • Er is een optie ‘Spelerkleur’ ​​toegevoegd aan de instelling ‘HUD-kleur’, waardoor de HUD overeenkomt met de kleur van uw speler of de kleur van uw beoogde toeschouwer in competitieve modi
 • De standaardinstelling ‘Gebruik spelerkleuren in team-ID’ is gewijzigd in ‘Ja’
 • Een instelling voor “Hoog aantal spelers” toegevoegd om spelersavatars te vervangen door het aantal teamspelers op het miniscorebord tijdens het actieve gedeelte van de rondes
 • Er is een bug opgelost waarbij graffitiwijzigingen halverwege de wedstrijd werden uitgesteld
 • Diverse bugfixes en aanpassingen aan wapenafwerkingen en stickers

Werkplaats gereedschap

 • Nieuwe Screenshot-knop – Maakt een screenshot van het spelvenster en slaat een .png-bestand op schijf op. Als u Inspect gebruikt met grijze of groene achtergronden, wordt een png-bestand opgeslagen. Met verborgen UI-elementen en een transparante achtergrond
 • Inferno en Ancient preview-kaarten toegevoegd (workshop_preview_inferno enworking_preview_ancient)
 • Workshop Object Editor – Het geïntegreerde helpsysteem bevat stapsgewijze handleidingen wanneer u (Meer hulp: Shift+F1) in de tooltip ziet. Deze gedetailleerde handleidingen bevatten belangrijke informatie over PBR-kleurbereiken, alfawaarden voor slijtageverhulling/duurzaamheid en nog veel meer.
READ  De officiële HD-revisie van Old School RuneScape is eindelijk gepresenteerd door Jagex

Als je momenteel de nieuwe shooter van Valve aan het doorzoeken bent en wat hulp nodig hebt bij het spelen zoals de profs, bekijk dan zeker enkele van de beste CS2-crosscodes. Als alternatief kunt u onze collectie met de beste CS2-messen bekijken. Er is niets zo bevredigend als het openen van een glanzend, elegant regenboogmes.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *