De cyberware-opties van Cyberpunk 2077 hebben de limiet bereikt

De cyberware-opties van Cyberpunk 2077 hebben de limiet bereikt

Met Phantom Liberty en update 2.0 Cyberpunk 2077 Hij heeft een nieuw leven ingeblazen. De in-game systemen zijn herwerkt, de gebruikersinterface is gereviseerd en er zijn een groot aantal nieuwe wapens, speurtochten, kledingopties en cyberware-mogelijkheden om je ervaring volledig te vernieuwen. Nu kun je nog krachtiger worden dan voorheen, omdat een toegewijde modder de cyberware in overdrive heeft gezet om je zo OP mogelijk te maken.

Nu Night City is geactiveerd in Cyberpunk 2077, komen er meer creaties van fans, waardoor de manier waarop je het spel speelt compleet verandert. Eén van de Cyberpunk 2077-modellen is van “psiberx” en heet Cyberware-EX. Het wordt geleverd met het uitdrukkelijke doel om je meer Cyberdeck-slots voor je personage te geven en je in staat te stellen tegelijkertijd een Cyberdeck, Berserker en Sandvestane te installeren. Met deze modus staan ​​je keuzes in RPG-gameplay op het punt te ontploffen.

Je kunt een heleboel nieuwe cyberpunk-ontgrendelingen krijgen door extraatjes te ontgrendelen of wervels te betalen, en er zijn een paar karaktervaardigheden die je nu ook in combinatie kunt gebruiken om je Cyberpunk 2077-build naar een hoger niveau te tillen. Je kunt zowel de aanvalssprong als de dubbele sprong krijgen, de projectielwerper en melee-cyberarmen, en je kunt ook de combinatie Cyberdike, Sandvestane en Berserker krijgen.

Cyberpunk 2077 Cyberware-mod: afbeelding van de Cyberpunk cyberware EX UI

Cyberware-EX kan ook rechtstreeks worden geïntegreerd in de in-game Ripperdoc- en Cyberware-menu’s, en je hebt ook drie verschillende opties over hoe je nieuwe slots wilt ontgrendelen, waarbij elk overeenkomt met verschillende add-on-bestanden voor de modus.

In de uitbreidingsmodus zijn extra softwareslots gekoppeld aan specifieke voordelen, die je kunt vinden als je over een van de nieuwe softwareslots beweegt. Extended Mode voegt tien nieuwe slots in verschillende klassen toe aan de Expansion Mods, en Override Mode gaat rechtstreeks naar de eerste twee slots en laat je in plaats daarvan nieuwe cyberware-slots kopen.

READ  Games waar geluid het verschil maakt

Je kunt ook aanpassen hoeveel dit werkt Het Ministerie van Defensie zelfom uw uitgebreide online-ervaring naar wens aan te passen.

We hebben ook de beste Cyberpunk 2077-instellingen voor hoge FPS op uw pc verzameld om u te helpen met de 2.0-update, samen met details over de systeemvereisten van Cyberpunk 2077 als u erover denkt uw eigen installatie te overklokken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *