Super Hero komt naar Dragon Ball FighterZ als een nieuwe mod met zijn eigen moveset

Super Hero komt naar Dragon Ball FighterZ als een nieuwe mod met zijn eigen moveset

Dragon Ball FighterZ wacht misschien nog steeds al meer dan een jaar op zijn grote netcode-update, maar er komen een aantal nieuwe dingen naar de game – niet minder dankzij fans.

De grote en stevige Orange Piccolo kan nu worden gespeeld in DBFZ met de Dragon Ball Super: Super Hero-transformatie beschikbaar als vechtspelmodel met zijn eigen unieke bewegingenset.

Ter gelegenheid van de release heeft RCBurrito een speciale trailer samengesteld die een blik biedt op wat de opkomende Namekian in actie kan doen.


Het is niet verwonderlijk dat Orange Piccolo speelt als een geweldige vechter zoals Broly met zijn gewone personage, hoewel hij nog steeds enkele van zijn speciale kenmerken vertoont, zoals het gebruik van zijn uitgestrekte armen om vijanden terug te trekken naar zijn middenklasse combo’s, wat best gaaf is.


We kunnen enkele snelle stoten, grondaanvallen, commandogrepen zien en wat lijkt op een Super waarbij Piccolo langzaam naar de tegenstander loopt voordat hij hem raakt.


Je kunt Orange Piccolo in actie bekijken via de onderstaande video, evenals enkele screenshots, en je kunt meer informatie over de mod en zijn vorige personage Beast Gohan DBFZ vinden op RCBurrito’s GameBanana-pagina.


Afbeelding van Orange Piccolo DBFZ-modificatie nr. 1

Afbeelding van Orange Piccolo DBFZ-modificatie nr. 2

Afbeelding van Orange Piccolo DBFZ-modificatie nr. 3

Afbeelding van Orange Piccolo DBFZ-modificatie nr. 4

Afbeelding van Orange Piccolo DBFZ-modificatie nr. 5

Afbeelding van Orange Piccolo DBFZ-modificatie nr. 6

Klik op afbeeldingen voor grotere versies
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *