Xbox Game Pass heeft zojuist de meest ruige Survival Shooter van het decennium uitgebracht

Xbox Game Pass heeft zojuist de meest ruige Survival Shooter van het decennium uitgebracht

In 2008, liet 4 doden achter Creëerde een geheel nieuw subgenre van shooters, gericht op intens coöpspel waarbij spelers het opnemen tegen golf na golf vijanden terwijl ze door levels heen lopen. Talloze titels hebben geprobeerd de essentie te heroveren van waar het van gemaakt is liet 4 doden achter Heel bijzonder, maar slechts weinigen slagen erin echt succes te boeken. Een van de beste imitators is echter zojuist toegevoegd aan Xbox Game Pass.

Warhammer 40.000: Dark Tide Het is niet perfect, maar het doet geweldig werk door dezelfde meedogenloze intensiteit op te roepen die de shooter geweldig maakt – evenals de grimmige esthetiek die de Warhammer-franchise definieert.

Donker tij Dankzij het dynamische klassensysteem kan elk personage elke rol vervullen met zeer aanpasbare builds.

Dus deel

Uiteraard haal je er meer kilometers mee Donker tij Als je bekend bent Warhammer 40Kmaar het is prima om in deze game te duiken als je eerste game in de serie. Donker tij Het speelt zich af op de kunstmatige planeet Atoma Prime en werpt jou op als een onderzoeksagent die de taak heeft om een ​​mogelijke infiltratie van Chaos te onderzoeken, een groep goden en kwaadaardige entiteiten die chaos verspreiden.

Als geen van de bovenstaande dingen echt resoneert, hoeft u zich geen zorgen te maken. Het belangrijkste verhaal van Donker tij Het dient vooral als opzet voor de donkere setting en missiestructuur van het spel, en is gemakkelijk het minst interessante aspect. Waar de game echter uitblinkt, zijn de gameplay en karakterinteracties van minuut tot minuut.

Donker tij Het is ontwikkeld door Fatshark, dezelfde studio achter de game Vermintide-spellen, en ze vertonen veel overeenkomsten. In plaats van vooraf ingestelde karakters kun je kiezen uit vier klassen: Veteran, Zealot, Ogryn en Psyker. Al deze categorieën vervullen verschillende rollen. Ogryn is bijvoorbeeld een zware melee-tank, terwijl Psyker een op kracht gebaseerde klasse is. Er is echter sprake van een diep niveau van maatwerk Donker tij Hierdoor kun je echt elk hoofdstuk instellen zoals jij dat wilt.

Donker tij Er wordt goed gebruik gemaakt van de sombere Warhammer-setting om de spanning op te voeren.

Dus deel

Warhammer 40.000: Dark Tide Begin oktober ontving het een enorme update, die het klassensysteem volledig vernieuwd en de vaardighedenbomen robuuster en dynamischer maakt. Met veel van deze veranderingen kun je meer vertrouwen op specifieke builds, zoals een veteraan die is uitgerust voor geweergevechten op korte afstand.

Deze focus op structuren is integraal aan het veranderen liet 4 doden achter –Een geweldige ervaring, waardoor het belangrijker dan ooit is om te leren hoe je als team moet werken en hoe verschillende klassen met elkaar kunnen spelen. De andere reden waarom teamwerk belangrijk is, is natuurlijk het ontwerp van de vijand Donker tij In dit opzicht is het een meesterles.

Donker tij Het heeft meer dan tien unieke soorten vijanden, van verschillende moeilijkheidsgraad Er kan op elk moment van alles op je afkomen, wat betekent dat je altijd alert moet zijn. Er zijn vijf verschillende moeilijkheidsgraden om uit te kiezen, die zaken als vijandelijke schade en spawn-hoeveelheid meten. Vanaf daar beïnvloedt je karakterniveau je kracht en capaciteiten.

Bovendien zorgt de willekeurige aard van de vijandelijke typen ervoor dat je voor een of andere verrassing kunt komen te staan. Een met een zaag zwaaiende mauler kan bijvoorbeeld je formatie verstoren en je dwingen te splitsen en je terug te trekken. Ondertussen kunnen bazen als Daemonhost je volledig tegenhouden terwijl je probeert rond te sluipen, zodat je de woede van hun tovenaars niet op de hals haalt.

Er is een eb en vloed in ontmoetingen Donker tij, oscillerend tussen opwindende adrenaline en rustige verkenning. Afgewisseld door deze veranderingen zijn er veel kleine interacties tussen personages, zoals fragmenten van dialogen die veel toevoegen aan de personages en de kennis. Er zijn letterlijk duizenden regels, wat betekent dat je honderden wedstrijden kunt spelen en toch een nieuw detail of rimpel kunt horen.

Donker tij Het heeft een breed scala aan vijandelijke typen die een grote variatie toevoegen aan de meerdere playthroughs van de niveaus.

Dus deel

Dit, gecombineerd met de manier waarop de game vijandelijke plaatsingen en typen combineert, zorgt ervoor dat elke wedstrijd anders en onderscheidend aanvoelt liet 4 doden achterStyle-shooters hebben soms moeite met het omgaan met de . Zelfs als het hoofdverhaal het gevoel heeft nergens heen te gaan, zijn er voor elk personage nog steeds interessante achtergrondverhalen en persoonlijkheden te ontdekken.

Sinds de lancering in november 2022 is Fatshark graag bezig met updates Donker tij En luister naar de gemeenschap. Een groot deel van de gierige vooruitgang is tenietgedaan door alomvattende segregatiehervormingen. Het schieten en vechten waren al geweldig, en nu beschikt het over de systemen om die kerngameplay te ondersteunen.

Als de Warhammer-serie ondoordringbaar lijkt, Donker tij Het is een geweldige plek om te beginnen vanwege de manier waarop het zich richt op samenwerking. Of je nu een team hebt dat klaar is om aan de slag te gaan of je aan matchmaking begint, Donker tij Het is een van de sterkste crowdshooters in jaren, en het zal waarschijnlijk in de loop van de tijd beter worden.

Warhammer 40.000: Dark Tide Beschikbaar op de Xbox-serie

READ  Nintendo Switch-demo's gaan mijlenver op PlayStation en Xbox

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *