De D & D-film heeft een slechterik

The Dungeons & Dragons – waarmee ik absoluut de aanstaande titelloze film bedoel, niet de vreselijke D & D-aanpassingen die eerder uitkwamen – is nu behoorlijk sinister. Het is … het is Hugh Grant. Ja, dezelfde Hugh Grant die je waarschijnlijk het beste kent als de hoofdrolspeler in enkele van de grootste romantische komedies van eind jaren negentig en begin jaren 2000.

Wie is deze slechterik die Hugh Grant weer tot leven zal wekken? Ik weet het niet! Niemand lijkt het eigenlijk te weten. einddatum Hij rapporteerde eerder vandaag over de selectie van Grant en voegde zich bij de selectie van sterren, waaronder Sophia Lillis, Chris Pine, Michelle Rodriguez, Justice Smith en Reggae Jane Page. Maar op dit moment zijn er geen details over het plot of de personages of, in feite, of dit een film wordt die zich afspeelt in het D & D-universum of gewoon D & D speelt.

D&D heeft zeker veel rijke kennis verspreid over verschillende instellingen, die is opgebouwd via zowel boeken als videogames. Ik heb echter nog steeds moeite om na te denken over wie je door Hugh Grant wilt laten portretteren. Misschien heeft iemand een echt stijlvolle Baldur’s Gate 3-priester aangepast en inspiratie opgedaan?

Grant heeft zeker niet-komische rollen gehad, dus misschien ben ik gewoon te gemakkelijk in dit alles … maar kom op, het is raar. Niemand heeft onthuld waar deze film over gaat en we gaan Chris Pine en Hugh Grant spelen die elkaar spelen. Dit is wild!

Hoe dan ook, RPG-games. Voel je vrij om de Hugh Grant te gebruiken als uitgangspunt voor het bouwen van je volgende personage.

READ  Fallout 4 hielp UFC-vechter Angela Hill haar haters te overwinnen

Written By
More from Max Mcgee

BJP zal morgen een beweging zonder vertrouwen tegen de regering van Ashok Gehlot verzetten

Vasundhara Raje en andere topleiders van de Rajasthan BJP ontmoetten elkaar eerder...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *