De Danger Zone-modus van Battlefield 2042 is naar verluidt een combinatie van Escape from Tarkov en Hunt: Showdown

We weten nog heel weinig over de Hazard Zone-modus in Battlefield 2042, maar er lijken nieuwe details te zijn uitgelekt dankzij een datafactor op Twitter. Het lek komt van Tijdelijk, een account waarvan bekend is dat het de Battlefield-serie definieert. In een reeks tweets deelt temporyal details over wat je kunt verwachten van de nieuwe Hazard-modus, waarin staat dat het “een mix is ​​tussen Escape from Tarkov en Hunt: Showdown.”

Om een ​​beter idee te geven van waarmee de twee Hazard Zone-spellen worden vergeleken, is Escape From Tarkov een first-person shooter waarin spelers deelnemen aan invallen en vechten tegen andere spelers (en AI-vijanden) voor buit en ontsnapping uit de kaart. Ondertussen heeft Hunt: Showdown spelers die beloningen verzamelen van gedode monsters.

Aanvullende tweets geven aan dat spelers dit kunnen verwachten Intel’s verzameling van defecte satelliet- en datadrives. Er gaan ook geruchten dat er munitiestations en uplinks zijn waar je kunt Roep Ranger de robothond of ADT . op.

DICE heeft de Hazard Zone nog niet volledig in detail beschreven, afgezien van het feit dat het teamafhankelijk is en “heel anders” zal zijn in vergelijking met andere spelmodi. Het voert momenteel technische tests uit die alleen op uitnodiging zijn, die eind vorige week zijn begonnen, met een open bèta in september.

READ  Plaatsvervangende Visions gingen op in Blizzard

Met Battlefield 2042 gepland voor 22 oktober, is er een kans dat DICE meer informatie zal delen over de nieuwe modus voordat deze wordt uitgebracht. Bekijk in de tussentijd hier onze reacties op de nieuwe Portal-modus.

Taylor is de Associate Technology Editor bij IGN. Je kunt haar volgen op Twitter Tweet insluiten.

Written By
More from Aubrey Mason

De volgende generatie Cyberpunk 2077 en The Witcher 3 is nog in 2021… CDPR denkt

Rode Project-cd Nog steeds aandringen om de volgende generatie versies van ....
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *