De Dead Space Shredder breidt uit met vleesschilsysteem

Vandaag hebben we de eerste echte gamedetails van de nieuwe Dead Space-game gekregen met een demo van de vroege build van de game, en het lijkt erop dat het slicing-systeem terug is met een aantal belangrijke nieuwe functies. Necromorphs kunnen nu zowel worden gepeld als versnipperd, omdat de ontwikkelaars van Motive eraan werken om het opnieuw opstarten moeilijker te maken dan het origineel.

De nieuwe Dead Space heeft nog steeds verminking, maar nu hebben monsterlijke necromancers meerdere verdedigingslagen om mee te kampen. Het vlees van wezens schilfert af wanneer je ze aanvalt met wapens met een hoge schade en een lage nauwkeurigheid, om aan te geven wat je aanvallen doen, zelfs als je geen ledematen snijdt.

Je moet ook nauwkeuriger zijn met je hakkende foto’s. Er zijn botten onder die uiteinden die je goed moet schieten om de dia te voltooien. Als je een stevig stuk vlees achterlaat, zal dat puntje ook nog steeds aan het beest bungelen. Vijanden later in het spel zullen ook kledingstukken en kogelvrije vesten hebben die bijdragen aan je tactische overwegingen.

Tijdens de (zeer) vroege ontwikkelingsfase van vandaag toonde de studio ook een aangepast nul-zwaartekrachtsysteem, waarmee je goed door de omgeving kunt zweven, in plaats van alleen de onhandige sprong van het originele spel te gebruiken.

We hebben ook de bevestiging gekregen dat Isaac zal worden ingesproken door Gunner Wright, net als in Dead Space 2 en 3. De ontwikkelaars hopen de stem van het personage te gebruiken om het verhaal uit te breiden en ervoor te zorgen dat Isaac als personage beter past in scènes waarin hij interactie met anderen. Maar ze willen ook het gevoel van isolement in het originele spel behouden, zodat je geen dialoog hoort als je alleen bent.

READ  Hoe laat starten "Outriders" voor pc, PS4, Xbox en Game Pass?

Je kunt de volledige demo bekijken op Zenuwtrekking.

Voor meer horrorspellen kun je deze link volgen.

{“Scheme”: {“page”: {“content”: {“title: “The Dismemberment of Dead Space Mod-versie is uitgebreid met een vleesschilsysteem”; “Type”: “Nieuws”; “Categorie:” Dead Space “},” gebruiker “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “,” genre “:” Survival “,” title “:” Dead Space “,” genres “:[“Survival”,”FPS”,”RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Joe Biden verkleint zijn VP-lijst, met Karen Bass als een van de belangrijkste kanshebbers

In meer dan twee dozijn interviews met CNN in de afgelopen dagen,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *