Download het Molotov.tv APK-bestand gratis op Android

Tegenwoordig nemen devaluatie en digitale verandering toe. Tegenwoordig is het mogelijk om de tv anders te gebruiken dankzij speciale applicaties zoals Molotov.tv. Dit is een handige manier om gratis toegang te krijgen tot alle tv-zenders ter wereld. Met deze app kun je genieten van de beste streaming-inhoud.

vrij

Download Molotov – TV en Streaming, Live, Android Replay

Merkbaar: een koe

een koe

een koe

(69418 stemmen) | amusement

Versie 4.4.1 | Molotov-ontwikkelaar | Bijgewerkt op 26-08-2021

Configuratie: 5.0 of hoger

Molotov.tv, wat is het precies?

Molotov.tv is een applicatie waarmee je vanaf je tablet of smartphone toegang hebt tot je favoriete zenders. Het is een dienst die de gebruikelijke codes van televisie probeert te doorbreken door het op een andere manier te laten consumeren. Op deze site kun je de live-uitzending bekijken of opnieuw spelen. Het geeft je ook de mogelijkheid om je programma’s op te nemen. De service kan ook op aangesloten tv’s worden geïnstalleerd, wat een groot voordeel is voor gebruikers.

Er zijn veel voordelen om te overwegen. Naast dat je toegang hebt tot gratis kanalen, kun je je met de app abonneren op meerdere pakketten en deze overal bekijken waar je toegang hebt tot internet.

U hebt bijvoorbeeld toegang tot de Disney-, Game One- en OCS-kanalen. Wat betreft games, deze aanbieding is momenteel beperkt tot Amerikaanse NFL-games. De app biedt een geweldige optie waarmee je je favoriete tekenfilms of acteurs kunt volgen, en ze zullen binnenkort op de hoogte zijn van alle shows.

Bekijk de herhaling op Molotov.tv

Er zijn veel praktische opties voor het gebruik van Molotov.tv. Een van de meest voorkomende functies is de herstartfunctie. Om het herstartprogramma te vinden dat u wilt zien, hoeft u alleen maar de naam in te voeren met behulp van de zoekmachine. Als je hieronder scrolt, kun je een gebied vinden dat aankomende shows vertegenwoordigt, terwijl de herhaling hieronder wordt weergegeven. Als u de partitie niet meer kunt vinden, is er niets beschikbaar.

READ  Ratchet & Clank Game gratis downloaden voor PS4 en PS5: datums, tijden en beschikbaarheid

Record verschijnt op Molotov.tv

Om uw favoriete programma’s of programma’s op Molotov.tv op te nemen, is er niets eenvoudiger dan dit. Het enige dat u hoeft te doen, is op het programma van uw keuze klikken en vervolgens op de opnameknop drukken. U kunt uw app ook configureren om alle aankomende evenementen automatisch op te nemen. Zo weet je zeker dat je niets kwijtraakt. Als je eindelijk tijd hebt, kun je je software bekijken als je een internetverbinding hebt en betaalde abonnementen hebt gekocht.

Shows zijn beschikbaar voor de gratis versie van Molotov.tv

Met de gratis Molotov.tv-app krijg je toegang tot 36 kanalen zoals TV5 Monde, TF1 Séries Films, Mango Docs, Figaro Live, Mango Kids en M6. Met dit gratis abonnement scoor je tot 10 uur aan programmering. Molotov.tv bezit nog niet de rechten om TF1 en M6 uit te zenden. Herstarten is dus niet beschikbaar voor deze twee kanalen. Het is vermeldenswaard dat de gebruiker een opslagcapaciteit van 500 GB heeft voor de video.

Overzicht van tariefaanbiedingen Molotov.tv

Molotov.tv biedt 3 introductieaanbiedingen; Molotovcocktails Extended, Molotov Plus, Kids en Molotovcocktails. Dit zijn vrijblijvende aanbiedingen, maar ze gaan over interessantere diensten.

Molotov Mor

Deze aanbieding geeft toegang tot TV in heel Europa. Abonnement kost 3,99 per maand. Hiermee kunt u tot 4 monitoren tegelijk met de app verbinden en tot 150 uur programmeren op de servers van het platform opnemen. Het is vermeldenswaard dat het aanbod van terugkerende oproepen om van deze optie te profiteren een maand lang gratis is. Deze optie geeft u toegang tot meer dan 70 tv-zenders en 700 films per jaar. Als u de applicatie Molotov.tv op uw smartphone gebruikt, kunt u bovendien de gegevens opslaan in uw mobiele programma omdat de programma’s offline kunnen worden bekeken.

READ  Cougars vallen in een close game van No.2 Glenwood - The Atmore Advance

Molotovcocktails

Deze optie is beschikbaar voor 9,99 per maand. Het geeft je toegang tot meer dan 50 themakanalen, 4 parallelle schermen en meer dan 150 uur opname op Molotov.tv-servers. Daarnaast heb je toegang tot extra kanalen zoals Boomerang, M6 Music, Digi, Canal J, Boeing, Trace Sport Stars en nog veel meer.

Molotovcocktails voor kinderen en tieners

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn molotovcocktails voor kinderen en tieners in de eerste plaats bedoeld voor kinderen en tieners. Het biedt veel geanimeerde shows, kinderfoto’s, tekenfilms en 4 schermen tegelijk en in HD-resolutie. Abonnementskosten vrijblijvend 2,99 / maand. Hierdoor kunnen verschillende projecten soepel en naadloos in verschillende media worden bekeken.

Sluit Molotov.tv-pakketten en betalingsopties

Kies je voor de gratis optie Molotov.tv, dan kun je het aanbod verrijken met toegang tot geselecteerde zenders of een themapakket. Zo kun je voor € 11,99 per maand gebruik maken van de OCS-optie. Biedt toegang tot 4 kanalen van het OCS-pakket (OCS City, OCS Max, OCS Choc en OCS Géants) en een OCS Replay-optie.

Voor 4,99 per maand kun je je abonneren op de Starsplay-optie die toegang geeft tot veel exclusieve series en films op 4 schermen. Voor 19,99 per maand heb je de optie SchoolMou. Volgens het officiële plan zal het toegang bieden tot meer dan 1.000 cursussen van middelbare school tot middelbare school. Voor liefhebbers van videogames is de Gamer Zone-optie een must. Het kost 1,99 euro per maand om je te abonneren op speciale programma’s zoals animatie, manga en e-Sport met toegang tot de ES1- en Game One-kanalen. Er zijn veel pakketten beschikbaar, dus je moet kiezen.

Praktische tips voor het downloaden van de Molotov.tv-app

De Molotov.tv-app is beschikbaar op iPad, iPhone of elk ander Android-apparaat. Het kan ook worden gedownload naar uw pc of Mac en de aangesloten tv:

READ  Hier leest u hoe u kunt kijken - NBC Boston

Download Molotov.tv op uw iPhone, iPad of Android-apparaten

Molotov.tv downloaden op Android was nog nooit zo eenvoudig. Je moet naar de Google Play Store gaan. Typ “Molotov TV” in de zoekbalk. Selecteer vervolgens het app-pictogram om de gratis download te starten. Na het downloaden van de app hoef je alleen maar je inloggegevens in de app in te voeren. Op iPad en iPhone moet je het downloaden uit de App Store. De installatiestappen zijn vergelijkbaar met de Google Play Store.

Molotov.tv downloaden op pc of Mac

Download Molotov TV op Linux, Windows of Mac OSX rechtstreeks van internet. Om dit te doen, moet je naar de website Molotov.tv gaan. Het enige wat u hoeft te doen is op “Download” te klikken. Wanneer het downloaden is voltooid, drukt u op Inschakelen en voert u uw inloggegevens in.

Molotov .tv downloaden op Smart TV

Molotov.v kan worden gedownload op veel merken aangesloten accessoires en Smart TV’s. Installeer voor Panasonic Smart TV’s Molotov.tv “uit de Panasonic Store”. Ga voor Samsung Smart TV’s die compatibel zijn met Tyson naar de Samsung Store. Eindelijk, voor Sony Bravia, DCL en Thomson Smart TV’s (compatibel met Android TV), download op Google Play.

Beschikbaar in Oculus op Molotov.tv VR. Als je hiervan wilt profiteren, hoef je alleen maar “Molotov Together” in de Oculus Store te installeren. Dankzij deze applicatie heb je toegang tot het “Molotov Cafe”, een virtuele plek waar je samen met anderen tv kunt kijken. Molotov.tv kan via Google Cast worden gestreamd, net als elk ander type inhoud op tv.

Written By
More from Eda Greene

Halo Infinite dev heeft “geen plannen” om de releasedatum voor 2021 te schrappen

Sinds Halo Infinite’s releasedatum werd teruggeduwd, we hebben een flink aantal rapporten,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *