De deals voor pc-games van vandaag omvatten Horizon Zero Dawn voor $ 24, Cyberpunk 2077 voor $ 28 en meer.

CDKeys Advance Horizon Zero Dawn Complete Edition voor $ 23,79 USD Op Steam. Ter vergelijking: het levert meestal $ 50 op, hoewel het momenteel te koop is voor $ 30 stoom-​ Horizon Zero Dawn begon als een exclusieve PlayStation-release en pas halverwege vorig jaar werd het op Steam gelanceerd. In deze unieke titel volg je Aloy’s legendarische missie om de mysteries te ontrafelen van een wereld geregeerd door dodelijke machines. Ze wordt gemeden van haar stam en vecht om haar verleden bloot te leggen, haar lot te ontdekken en de dreigende dreiging voor haar toekomst te stoppen. De volledige versie die hier te koop is, bevat het basisspel, de uitbreiding The Frozen Wilds, Carja Storm Ranger Outfit, Nora Keeper Pack en nog veel meer. Beoordelingen Zeer positief over Steam​ Ga hieronder naar andere geweldige titels om te verkopen.

Meer computerspellen te koop:

Bent u op zoek naar console deals? Welnu, het rapport van vandaag is waar u naar zou moeten zoeken. We zien de DOOM Eeuwige van $ 24, Moonlighter $ 6, Uncharted 4 nu $ 10, En meer. We doen deze rondleidingen elke dag van de week, en we plaatsen ze in onze App- en Games-directory. Maak een bladwijzer voor de pagina en kom regelmatig terug voor meer informatie. Bekijk ook onze gids voor pc-games.

Meer over Horizon Zero Dawn:

Ervaar de legendarische Aloy-zoektocht om de mysteries van een futuristische, door machines geregeerde aarde te ontrafelen. Gebruik verwoestende tactische aanvallen op je prooi en verken een majestueuze open wereld in deze bekroonde RPG en actiespel!

FTC: We gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. Meer.


Abonneer je op het 9to5Toys YouTube-kanaal om de nieuwste video’s, recensies en meer te krijgen!

READ  Meneer, u stalker krijgt een nieuwe versie op pc en Switch
Written By
More from Max Mcgee
10 beste open-wereldkaarten in pc-geschiedenis, gerangschikt
PC is de thuisbasis van een aantal ongelooflijke open-wereldgames. Deze kaarten vallen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *